Control

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The use of antibiotics is not permitted in Switzerland; moreover, no other medication exists to combat European foul brood. Hives with symptoms must therefore be destroyed in order to limit the outbreak, and the contaminated material must be sanitised. Since prevention is the best cure, early detection is desirable. Numerous studies have been undertaken and documents have been created at the Swiss Bee Research Centre and elsewhere to draw the attention of beekeepers to these problems and inform them about the causes and the control measures to be implemented.

Merkblatt zur erkennung von Bienenbrutkrankheiten (German (PDF, 357 kB, 18.10.2017) and French (PDF, 226 kB, 02.02.2017))
M. Tschumi (2011)

Publikationsliste

Publikationsliste

Anon.
Liste No 15 des détergents et désinfectants.
FAM-Information, (15), 1975.

Anon.
Prüfungsbericht der Eidgenössischen Forschungsanstalt für Milchwirtschaft, Liebefeld, Käsevitrine KK 28 Automatic, Hoogstraal AG, Hombrechtikon.
FAM-Information, (56), 1975.

Anon.
Datensammlung über Melkmaschinen.
FAM-Information, (20), 1975.

Anon.
Kontrolle von Happel-Melkanlagen.
FAM-Information, (25), 1975.

Bachmann, M.
Praktische Erfahrungen mit der Hofkühlung und der direkten Abfuhr der Milch ab Produzentenbetrieb.
FAM-Information, (24), 1975.

Baumgartner, H.
Pour le service sanitaire laitier.
FAM-Information, (23), 1975.

Bosset, J., Blanc, B., Plattner, E.
Nouvelle méthode de dosage automatique de substances oxydantes ou réductrices par potentiométrie différentielle. III. Application à l`analyse en flux continu (lactose par cérimétrie).
Analytica Chimica Acta, 77, 1975, 171-182.

Flückiger, E., Martini, D.F.
Uebersicht über die in der Schweiz angebotenen Vakuumpumpen für Melkanlagen.
FAM-Information, (13), 1975.

Flückiger, E., Walser, F.
Milchkühlung auf dem Bauernhof.
FAM-Information, (12), 1975, 1-13.

Flückiger, E., Walser, F.
Technik der Milchkühlung.
FAM-Information, (22), 1975, 1-4.

Gehriger, G., Wüthrich, A., Kaufmann, H., Hofmann, J.M.
Über die Temperaturverhältnisse im jungen Emmentalerkäse und ihre Auswirkungen.
Milchwirtschaftliche Berichte Wolfpassing Rotholz, 45, 1975, 305-312.

Hutzli, H.
Eutergesundheit.
Die Grüne, (16), 1975.

Rüegg, M., Moor, U., Blanc, B.
Hydration and thermal denaturation of beta-lactoglobulin. A calorimetric study.
Biochimica et Biophysica Acta, 400, 1975, 334-342.

Rüegg, M., Häni, H.
Infrared spectroscopy of the water vapor sorption process of caseins.
Biochimica et Biophysica Acta, 400, 1975, 17-23.

Rüegg, M., Metzger, V., Susi, H.
Computer analyses of characteristic infrared bands of globular proteins.
Biopolymers, 14, 1975, 1465-1471.

Sollberger, H.
Beeinflussung der Narbenbeschaffenheit von Emmentalerkäse durch den Calciumgehalt des Salzbades.
Schweizerische Milchzeitung, 101, (8), 1975, 47-47.

Steffen, C., Balmer, F.
Teigeigenschaften und Teigfehler im Emmentalerkäse.
Schweizerische Milchzeitung, 101, (72), 1975, 3-22.

Steffen, C., Nick, B., Blanc, B.
Die gärungstechnische Rolle von Lactose, Glucose und Galactose in der Fabrikation von Emmentalerkäse.
Schweizerische Milchwirtschaftliche Forschung, 4, 1975, 16-22.

Steffen, C.
Teigeigenschaften und Teigfehler im Emmentalerkäse.
Schweizerische Milchzeitung, 101, 1975, 1-22.

Steffen, C., Schaller, F.
L`épreuve de la réductase préincubée.
Zentralblatt für Land- und Milchwirtschaft, (27), 1975, 1-0.

1907 / 1995
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/en/home/themen/nutztiere/bienen/bienenkrankheiten/sauerbrut/sauerbrut-bekaempfung.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2RlLUNIL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb25zbGlzdGU_Z3VpZD04NTg5NGVjZi1lOWUxLTRj/M2YtODQ5OS0zMTRkYWVhNzI0NGMmcGFnZT0xOTA3.html