Collaboratrici e collaboratori

Influence du coagulant sur la qualité d'un raclette modèle au lait thermisé.

Häni W., Fehér N., Aeschlimann T., Haldemann J.

Influence du coagulant sur la qualité d'un raclette modèle au lait thermisé.

Agroscope Transfer, 495, 2023.
other Languages: german

Download german (1211 kB)

Download french (1162 kB)

ISSN Print: 2296-7222
ISSN Online: 2296-7230
Publication-ID (Web Code): 53627 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/it/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD01NzY1NiZw/YXJlbnRVcmw9JTJmZGUtQ0glMmZQYWdlJTJmUHJvamVrdCUyZk/luZGV4JTJmMzgwNw==.html