Mitarbeitende

PASTO: Qualität von Rindfleisch aus dem Berggebiet.

Dufey P.-A., Messadene-Chelali J., Silacci P., Collomb M.

PASTO: Qualität von Rindfleisch aus dem Berggebiet.

Agrarforschung, 16, (8), 2009, 314-319.
other Languages: french

Download german (601 kB)

Download french (3164 kB)

Publication-ID (Web Code): 18802 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/de/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD0yMDQyMyZw/YXJlbnRVcmw9JTJmZnItQ0glMmZQYWdlJTJmUHVibGlrYXRpb2/5zbGlzdGUlMmZJbmRleE1pdGFyYmVpdGVyJTNmYWdyb3Njb3Bl/SWQlM2Q0NjQxJTI2aXNEYXRlblB1Ymxpa2F0aW9uc2xpc3RlJT/NkRmFsc2UlMjZwYWdlJTNkNQ==.html