Ingenhoff J.-E., Berger T., Mühlemann M. 
   Phthalate in der Milchwirtschaft: Problematische Weichmacher in Milch und Milchprodukten vermeiden.  
 Agroscope, Bern. Merkblatt Nr. 115, 2020, 4 S. 
  weitere Sprachen:
            
 Ingenhoff J.-E., Haldemann J., Berger T. 
   Stellungnahme zu Bismutrückständen in Milch und Milchprodukten verursacht durch intramammäre Zitzenversiegler.  
 Agroscope. Merkblatt Nr. 193, 2023, 3 S. 
  weitere Sprachen:
            
 Lenz-Ajuh N., Rau L., Butticaz L., Aguiar Moreira E., Zimmer B., Beuret V., Loosli F., Ingenhoff J.-E., Wieland B., Zimmer G. 
   Impact of pH and temperature in dairy processing on the infectivity of H5N1 avian influenza viruses.  
 International Journal of Food Microbiology, 441, 2025, 111328. 
 
 Ingenhoff J.-E., Aeschlimann T. 
   Mineralölrückstände in Milchprodukten.  
 In: Labeco. 23. Mai, Hrsg. LABECO, Alberswil (CH). 2024. 
 
 Ingenhoff J.-E., Aeschlimann T. 
  Mineralölrückstände in Milchprodukten.  
 In: Labeco. 16. Mai, Hrsg. LABECO, Gisikon (CH). 2024. 
 
 Ingenhoff J.-E., Aeschlimann T. 
  Mineralölrückstände in Milchprodukten.  
 In: Bündner Bergkäse. 8. Mai, Hrsg. Bündner Bergkäse, Landquart (CH). 2024. 
 
 Ingenhoff J.-E., Aeschlimann T. 
  Mineralölrückstände in Milchprodukten: Reinigung und Entkeimung.  
 In: Labeco. 25. April, Hrsg. LABECO, Gisikon (CH). 2024. 
 
 Benz L., Töngi A., Saurenmann T., Ingenhoff J.-E., Schmid A., Berger-von Orelli F., Eriksson U., Rüegg C. 
   Frühsommer-Meningoenzephalitis.  
 Swiss Medical Forum, 8, 2024. 
  weitere Sprachen:
            
 Haldemann J., Irmler S., Raemy M., Ingenhoff J.-E. 
   Black spots in cheese caused by intramammary teat sealant.  
 In: IDF Cheese Science & Technology Symposium. 4 June, Hrsg. International Dairy Federation, Bergen (NO). 2024. 
 
 Ingenhoff J.-E. 
   Mineralölrückstände in Milchprodukten.  
 Agroscope Transfer, 505, 2023. 
  weitere Sprachen:
            
 Berger T., Mühlemann M., Ackermann-Gäumann R., Moor D., Ingenhoff J.-E. 
   Risk assessment of alimentary transmission of tick-borne encephalitis viruses from goats to humans by means of milk and milk products in Swiss alpine regions.  
 In: Swiss Society for Microbiology SSM. 31. August, Hrsg. CHUV - SSM, Lausanne. 2023. 
 
 Ingenhoff J.-E., Mühlemann M., Berger T. 
   FSME-Infektion nach Konsum von Schaf- und Ziegenrohmilchprodukten: eine Risikobewertung.  
 In: Cheese & Science. 1. Juni, Hrsg. Agroscope, Liebefeld. 2023. 
  weitere Sprachen:
            
 Ingenhoff J.-E., Berger T., Mühlemann M., Fehér N. 
  Phtalates dans l'industrie laitière : Éviter les plastifiants problématiques dans le lait et les produits laitiers.  
 In: Journée des conseillers en fromagerie romands et tessinois. 27 août, Cresciano. 2021, 1-17. 
 
 Ingenhoff J.-E., Mühlemann M., Ackermann-Gäumann R., Moor D., Berger T. 
   Risk assessment of alimentary transmission of tick-borne encephalitis viruses from goats to humans by means of milk and milk products in alpine regions of Switzerland.  
 In: IDF International Cheese Science and Technology Symposium, June 7, 9 and 11, 2021. 07.06., Hrsg. IDF, IDF, virtual (Quebec). 2021. 
 
 Ingenhoff J.-E., Mühlemann M., Ackermann-Gäumann R., Moor D., Berger T. 
  Risk assessment of the alimentary transmission of tick-borne encephalitis viruses from goats to humans by milk and milk products in Swiss alpine regions.  
 Archiv für Lebensmittelhygiene, 71, (5), 2020, 110-114. 
 
                        
                        
                    
                    