Mitarbeitende

Publikationsliste

Publikationsliste

Publikationen Giuseppe Bee

Bee, G.
Adaptations in muscle fiber characteristics and effects on meat quality traits induced by free-range rearing conditions in pigs.
Journal of Animal Science, 85, 2002, 128-128.

Bee, G.
Freilandhaltung von Mastschweinen und Fleischqualität : aus dem Jahresbericht RAP in Posieux.
Fleisch und Feinkost, 110, (27), 2002, 27-27.

Bee, G., Gebert, S., Messikommer, R.
Effect of dietary energy supply and fat source on the fatty acid pattern of adipose and lean tissues and lipogenesis in the pig.
Journal of Animal Science, 80, 2002, 1564-1574.

Bee, G.
Die Muskelfaserzusammensetzung dreier Muskeln des Mastschweines - Einfluss des Geburtsgewichtes sowie der Fütterung der Muttersau in der Trächtigkeit.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, (23), 2002, 173-175.

Bee, G., Schwörer, D.
Schweinefleischqualität - Einfluss des glykolytischen Potenzials.
Agrarforschung, 9, (4), 2002, 170-175.

Bee, G.
Muscle glycogen and lactate content and pork quality traits as affected by available dietary carbohydrate in pigs.
Journal of Animal Science, 79, (S 1), 2001, 19-19.

Bee, G.
Effekt der Freilandhaltung auf Mastleistung und Fleischqualität von Mastschweinen.
Biologische Tierproduktion und Freilandhaltung. SVIAL-Tagung 21./22.6.2001, 2001.

Bee, G.
CLA in der Schweinefütterung.
Melior-Bulletin, 2001, 10-11.

Bee, G.
Freilandhaltung - Mastleistung und Fleischqualität.
Schweinehaltung 2001. LBL-Kurs 256, 2001.

Bee, G., Stoll, P., Jost, M.
Fetter Bauchspeck - ist die Fütterung schuld'.
Suisseporcs Information, (4), 2001, 8-8.

Bee, G.
Effekte von CLA in Rationen von Schweinen.
Agrarforschung, 8, (2), 2001, 93-98.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acids affect tissue lipid composition but not de novo lipogenesis in finishing pigs.
Animal Research, 50, 2000, 383-399.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acid consumption during pregnancy and lactation influences growth and tissue composition in weaned pigs.
The British Journal of Nutrition, 130, 2000, 2981-2989.

Bee, G.
Conjugated linoleic acids (CLA) markedly modify fatty acid profile of fat tissues in growing pigs (Abstract).
Journal Animal Science, 78, 2000, 157-157.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acids alter adipose tissue and milk lipids of pregnant and lactating sow.
The Journal of Nutrition, 130, 2000, 2292-2298.

Bee, G., Seewer, Germaine J.F., Dufey, P.A.
Effect of comfrey (symphytum peregrinum) fed to pigs on meat quality traits.
EAAP Publication, (100), 2000, 237-242.

Lemme, A., Wenk, C., Lindemann, M.D., Bee, G.
Chromium yeast affects growth performance and plasma traits but not carcass characteristics of growing-finishing pigs depending on the glycemic index.
Archiv für Tierernährung, 53, 2000, 157-177.

Lemme, A., Wenk, C., Bee, G.
Dreiwertiges Chrom - Wechselwirkungen mit dem Futter.
Agrarforschung, 7, (1), 2000, 30-35.

Solomon, M.B., Eastridge, J.S., Pursel, V.G., Bee, G., Mitchell, A.D.
Implications of biotechnology: meat quality and value.
Proceedings of the 53rd Annual Reciprocal Meat Conference, 2000, 94-102.

Lemme, A., Wenk, C., Bee, G.
Einfluss einer Chromzulage in Rationen mit hohem glykämischen Index und variierendem Rohproteingehalt auf die Energie-Verteilung im wachsenden Schwein.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, 19, 1999, 161-162.

15 / 16
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/de/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2RlLUNIL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb25zbGlzdGUvSW5kZXhNaXRhcmJlaXRlcj9hZ3Jv/c2NvcGVJZD00NTM1JmlzRGF0ZW5QdWJsaWthdGlvbnNsaXN0ZT/1GYWxzZSZwYWdlPTE1.html