Haldemann J.
The advisory and continuing education system in Switzerland for artisan cheese dairies.
In: Echanges avec des norvégiens. 12 November, Liebefeld (CH). 2025.
Fox A., Botermans M., Ziebell H., Fowkes A.R., Fontdevila Pareta N., Massart S., Rodoni B., Chooi K.M., Kreuze J., Kumar P.L., Cuellar W.J., Carvajal-Yepes M., MacDiarmid R.M.
Implications of high throughput sequencing of plant viruses in biosecurity: A decade of progress?
In: International Advances in Plant Virology 2025 (IAPV25). 8 April, Ed. AAB Virology Group, Murcia (ES). 2025.
Haldemann J., Manser T., Reissig L., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Ammann J.
Automatisches Melken in der Produktion von AOP-Käse: Studie über die Kompatibilität automatischer Melksysteme mit der Produktionskette von AOP-Käse.
In: Beratertagung. 11. November, Liebefeld (CH). 2025.
Haldemann J., Manser T., Reissig L., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Ammann J.
Automatisches Melken in der Produktion von AOP-Käse: Studie über die Kompatibilität automatischer Melksysteme mit der Produktionskette von AOP-Käse.
In: Melberatertagung. 7. November, Zollikofen (CH). 2025.
Haldemann J.
The advisory and continuing education system in Switzerland for artisan cheese dairies.
In: Final Seminar GoatMilkSCC. 26. August, Ås (NO). 2025.
Fehér N., Haldemann J.
Lactobacilles hétérofermentaires.
In: Formation continue VD. 15 mai, Cheiry (CH). 2025.
Haldemann J.
Influence de la qualité du lait sur le fromage.
In: Formation alpage VS. 8 mai, Chateauneuf. 2025.
Haldemann J.
Influence de la qualité du lait sur le fromage.
In: Formation alpage VS. 25 avril, Chateauneuf (CH). 2025.
Aeschlimann T.
Listerien in der Käseherstellung.
In: Sennenkurs GR. 2. April, Landquart (CH). 2025.
Toscano M. J., Neuditschko M., Gebhardt-Henrich S. G.
Use of location tracking to link egg production with toe pecking injuries, feather quality, body mass in laying hens.
Journal of Applied Poultry Research, 34, (4), 2025, Articolo 100603.
Ingenhoff J.-E., Willimann A.
PFAS in Milch und Milchprodukten.
In: DG Appenzeller, Tilsiter, Emmentaler. 27. Mai, Bazenheid (CH). 2025.
Lenz-Ajuh N., Willimann A.
Vogelgrippevirus H5N1 in Milch.
In: DG Appenzeller, Tilsiter, Emmentaler. 27. Mai, Bazenheid (CH). 2025.
Willimann A.
Sandiger Teig.
In: DG Appenzeller, Tilsiter, Emmentaler. 27. Mai, Bazenheid (CH). 2025.
Fehér N., Haldemann J., Kohn C., Tschannen H., Aeschlimann T., Willimann A.
Kulturen aus dem Liebefeld.
In: Dikussionsgruppe Emmentaler Bern. 20. Mai, Liebefeld (CH). 2025.
Fehér N., Haldemann J.
Lactobacilles hétérofermentaires.
In: journée des Alpages vaudois. 1 mai, La Breguette (CH). 2025.
Haldemann J.
Milchgerinnung und Bruchbereitung.
In: Cours HAFL BCLt404. 29. April, Zollikofen (CH). 2025.
Haldemann J.
Impatto delle cantine di stagionatura sulla qualità dei formaggi d'alpeggio ticinesi: Studio e confronto della flora microbica e delle qualità olfattive e gustative dei formaggi stagionati in diverse cantine alpinegustative dei formaggi stagionati in diverse cantine alpine.
In: Giornata del alpeggi. 22 aprile, Cugnasco-Gerra - UCA Tessin. 2025.
Fehér N., Haldemann J.
Un affinage réussi : Comment climat et soins influencent la morge.
In: Groupe de discussions JU -JUBE. 10 avril, Chésard St Martin (CH). 2025.
Fehér N.
Présence d’autres Listeria sur les fromages.
In: Fromarte Auditorenschulung. 3 avril, Bern (CH). 2025.
Fehér N.
Un affinage réussi : Comment climat et soins influencent la morge.
In: Groupe de discussions NE. 27 mars, La Brévine (CH). 2025.
