Reissig L.
Les esprits que je n’ai pas invoqués.
Revue UFA, 12, 2020, 14-15.
autres langues:
Reissig L., Mann S.
Wahrnehmung der Digitalisierung in der Landwirtschaft – eine Befragung von LandwirtInnen.
Dans: 43. Agrarökonomie-Tagung. 6. Oktober, Ed. Agroscope, Tänikon. 2020, 1-26.
Reissig L.
Erste Ergebnisse - Digitalisierung in der Landwirtschaft Definition versus Wahrnehmung der LandwirtInnen.
Dans: 40. GIL Jahrestagung. 17. Februar, Ed. GIL, Freising - Weihenstephan D. 2020, 1-21.
Stoinescu A., Reissig L., Mack G.
Does e-government contribute to a reduction of farmers’ administrative burden in Switzerland.
Dans: Informatik in der Land-, Forst- und Ernährungswirtschaft. Fokus: Digitalisierung für Mensch, Umwelt und Tier. 17.-18. Februar, Ed. GIL Jahrestagung, Freising - Weihenstephan D. 2020, 1-6.
Mann S., Zaharia I., Reissig L.
Social policy and burnout: A bi-national comparison.
The International Journal of Health, Wellness and Society, 9, (4), 2019, 63-75.
Reissig L., Crameri A., von Wyl A.
Prevalence and predictors of burnout in Swiss farmers: Burnout in the context of interrelation of work and household.
Mental Health & Prevention, 14, (200157), 2019.
Reissig L.
Frequency of Burnout in the Swiss farming sector.
Agroscope Science, 82, 2019.
Rossier R., Reissig L.
Entre exploitation et famille : les cheffes d’exploitation agricoles en Suisse : Une enquête budget-temps.
Agroscope Transfer, 78, 2015.
autres langues:
Reissig L.
Fällt auf bäuerlichen Biofamilienbetrieben mehr Arbeit an?
Dans: 13. Wissenschaftstagung zum Ökologischen Landbau. 17. bis 20. März, Ed. A. M. Häring, & R. Hoffmann-Bahnsen, Eberswalde. 2015, 596-599.
Reissig L.
World Café «Croissance dans l’agriculture». .
Recherche Agronomique Suisse, 5, (9), 2014, 378-381.
autres langues:
Rossier R., Reissig L.
Contribution des paysannes aux exploitations familiales agricoles en Suisse : Une enquête budget-temps.
Agroscope Transfer, 21, 2014.
autres langues:
Ghaye J., Kamat M.A., Corbino-Giunta L., Silacci P., Vergères G., De Micheli G., Carrara S.
Image thresholding techniques for localization of sub-resolution fluorescent biomarkers.
Cytometry Part A, 83, (11), 2013, 1001-1016.
Mann S., Ferjani A., Reissig L.
"What matters to consumers of organic wine?".
British Food Journal, 144, (2), 2012, 272-284.
Mann S., Reissig L., Ferjani A., Ayala, T.
Worauf kommt es Schweizer Konsumenten von Biowein an? .
Schriften der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V., 46, 2011, 61-70.
Mann S., Reissig L.
Co-financing and principal–agent relationships in a Swiss agri-environmental programme.
Regional and Federal Studies, 21, (1), 2011, 23-34.
Ferjani A., Reissig L., Mann S.
Agriculture biologique en Suisse: abandons et conversions.
Recherche Agronomique Suisse, 1, (4), 2010, 142-147.
autres langues:
Ferjani A., Zimmermann A., Reissig L.
L'agriculture biologique, mal acceptée en grandes cultures.
Recherche Agronomique Suisse, 1, (6), 2010, 238-243.
autres langues:
Ferjani A., Mann S., Reissig L., Ayala, T.
Préférences des consommateurs de vin en Suisse.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 42, (5), 2010, 278-284.
Ferjani A., Reissig L., Mann S.
Ein- und Ausstieg im Biolandbau.
ART-Schriftenreihe, 13, 2010, 1-52.
Flury C., Ferjani A., Reissig L.
Entwicklung der Biobetriebe im Berggebiet.
Dans: . 2010, 1-1.
