Collaboratrici e collaboratori

Die Kohlenstoff-Isotopendiskriminierung (δ13C) in Traubensaft als eine einfache Methode zur Überwachung des Wasserzustands der Reben unter Produktionsbedingungen.

van Leeuwen C., Bois B., Brillante L., Destrac-Irvine A., Gowdy M., Martin D., Plantevin M., de Rességuier L., Santesteban L. G., Zufferey V.

Die Kohlenstoff-Isotopendiskriminierung (δ13C) in Traubensaft als eine einfache Methode zur Überwachung des Wasserzustands der Reben unter Produktionsbedingungen.

IVES Technical Reviews, 2023, 1-2.
other Languages: french | italian | english | altra lingua

Download german (388 kB)

Download french (545 kB)

Download italian (390 kB)

Download english (380 kB)

Download altra lingua (474 kB)

Digital Object Identifier (DOI): https://doi.org/10.20870/IVES-TR.2023.7742
Publication-ID (Web Code): 54818 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/it/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD01OTA1MyZw/YXJlbnRVcmw9JTJmZnItQ0glMmZQYWdlJTJmUHJvamVrdCUyZk/luZGV4JTJmMzc3Mg==.html