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Liste de publications

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Publications Giuseppe Bee

Bee G.
Birth weight of litters as source of variation in postnatal growth, carcass, and meat quality.
Dans: Banff Pork Seminar. 16.-19. Januar 2007, Ed. ALP, Banff. 2007, 1-36.

Bee, G.
Effect of the dietary fat source of the gestation and lactation diet on the fatty acid composition of the backfat of the progeny.
5th Euro Fed Lipid Congress. Gothenburg (S), 2007, 128-128.

Ampuero, S., Dubois, S., Bee, G., Amrhein, M.
Un nez pour détecter sans peine l`odeur de verrat.
Suisseporcs Information, (12), 2007, 13-13.
autres langues: allemand

Pauly, C., Bee, G.
Performances et qualité de la carcasse d`animaux vaccinés.
Suisseporcs Information, (12), 2007, 8-8.
autres langues: allemand

Pauly, C., Bee, G.
Engraissement de jeunes verrats en Suisse : résultats et obeservations.
Suisseporcs Information, (12), 2007, 11-11.
autres langues: allemand

Bee, G.
Fatty acid composition of the gestation and lactation diet affects the fatty acid composition of the backfat of the progeny .
Euro Fed Lipid, 2007, 128-128.

Bee, G.
Birth weight of litters as source of variation in postnatal growth, carcass, and meat quality.
Advances in Pork Production, 18, 2007, 191-196.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Impact of litter size and birth weight on growth performance, carcass characteristics, meat quality, and post mortem proteolysis post-mortem in pigs: Einfluss der Wurfgrösse und des Geburtsgewichts auf Wachstumsleistung, Schlachtkörper, Fleischqualität und Proteolyse post mortem beim Schwein .
COST-Meeting, Viborg, 2007, 1-2.

Bee, G.
Fatty acid composition of the gestation and lactation diet affects the fatty acid composition of the backfat of the progeny.
Journal of Animal Science, 85, (S1), 2007, 379-379.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Impact of litter size and birth weight on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs.
Journal of Animal Science, 85, (S1), 2007, 603-603.

Bee, G.
Zu grosse Würfe verderben den Brei [Schweineproduktion].
Die Grüne, (11), 2007, 27-30.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Effect of litter size and birth weight on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs [Poster].
61. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, Göttingen, 6.-8.3.2007, 2007, 1-1.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Variability in growth performance, carcass characteristics, and meat quality is partly related to litter size and birth weight of pigs [Poster].
ETH-Frühjahrstagung 2007, Futterbewertung im Umbruch, INW ETH Zürich, 9. Mai 2007, 2007, 1-1.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Variability in growth performance, carcasss characteristics, and meat quality is partly related to litter size and birth weight of pigs.
Futterbewertung im Umbruch? Tagungsbericht, 9. Mai 2007. Hrsg. M. Kreuzer et al., ETH Zürich, 2007, 132-135.

Bee, G., Calderini, M., Biolley, C., Guex, G., Herzog, W., Lindemann, M.D.
Changes in the histochemical properties and meat quality traits of porcine muscles during the growing-finishing period as affected by feed restriction, slaughter age, or slaughter weight.
Journal of Animal Science, 85, 2007, 1030-1045.

Bérard, J., Kreuzer, M., Bee, G.
Effect of litter size and birth weight on growth performance, carcsss chartacteristics, and meat quality in pigs: Einfluss der Wurfgrösse und des geburtsgewichtes auf Wachstumsleistung, Schlachtkörper- und Fleischqualität beim Schwein.
Proceedings of the Society of Nutrition Physiology, 16, 2007, 30-30.

Bee, G., Anderson, A.L., Lonergan, S.M., Lonergan-Huff, E.
Rate and extent of pH decline affect proteolysis of cytoskeletal proteins and water-holding capacity in pork.
Meat Science, 76, 2007, 359-365.

Bee G.
Performances à lengraissement et à l´abattage chez le porc.
Dans: Journée d´information ALP 2006. 27.9.06, Ed. ALP, Posieux. 2006, 1-24.

Hadorn R., Eberhard P., Guggisberg D., Piccinali P., Schlichtherle-Cerny H., Scherrer D., Bee G.
Effect of fat score on the quality of various meat products.
Dans: 52nd International Congress of Meat Science and Technology. 7.-12.08.2006, Ed. ICoMST, Dublin, Ireland. 2006, 1-1.

Hadorn R., Eberhard P., Guggisberg D., Piccinali P., Schlichtherle-Cerny H., Scherrer D., Bee G.
Einfluss der Fettzahl auf die Qualität von vier ausgewählten Fleischprodukten.
Dans: Fachtagung: Tierernährungsforschung zwischen wissenschaftlichem Anspruch und praktischer Relevanz. 10.05.2006, Ed. Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, Zürich. 2006, 1-1.

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