Bee G.
Mast- und Schlachtleistung beim Schwein.
Dans: ALP-Tagung 2006. 29.09.2006, Ed. agridea, ALP, Posieux. 2006, 1-24.
Bee, G., Biolley, C., Dougoud, B., Herzog, W., Guex, G.
Effect of birth weight and feeding strategies during the growing-finishing period on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs.
Journal of Animal Science, 84, (S1), 2006, 115-115.
Bee, G., Hadorn, R.
Indice de graisse: Influence de l`alimentation animale sur la qualité des produits carnés.
Suisseporcs Information, (9), 2006, 9-11.
autres langues:
Hadorn, R., Eberhard, P., Guggisberg, D., Piccinali, P., Schlichtherle-Cerny, H., Scherrer, D., Bee, G.
Influence de l`indice de graisse sur la qualité de quatre produits carnés.
Proc. 11è Journée des Sciences de Muscle et Technologies de la Viande, 4.- 5.10.06, Clermont Fd. (F), 2006, 255-256.
Dohme, F., Bee, G.
Effects on untreated and extruded linseed fed to dairy cows on rumen fermentation and plasma and milk fatty acid composition.
Workshop on Rumen Biohydrogenation, 4th Euro Fed Lipid Congress, Septmber 30 to October 1, Madrid, 2006, 1-1.
Hadorn, R., Eberhard, P., Guggisberg, D., Piccinali, P., Schlichtherle-Cerny, H., Scherrer, D., Bee, G.
Influence de l'indice de graisse sur la qualité de quatre produits carnés.
Poster: 11èmes JSMTV, Clermont-Ferrand, France, 4-5 Octobre 2006, 2006.
Hadorn, R., Bee, G.
Fettzahl: Einfluss der Fütterung auf die Qualität von Fleischprodukten.
Fleisch und Feinkost, (36), 2006, 6-7.
Hadorn, R., Bee, G.
Indice de graisse: Influence de l`alimentation animale sur la qualité des produits carnés.
Fleisch und Feinkost = Viande et traiteurs, (37), 2006, 23-24.
Hadorn, R., Bee, G.
Indice di grasso: Influenza dell`alimentazione animale sulla qualità dei prodotti carnei.
Carne e Commestibili, (37), 2006, 30-31.
Bee, G., Biolley, C., Dougoud, B., Herzog, W., Guex, G.
Einfluss des Geburtsgewichtes un der gewählten Fütterungsstrategie in der Jager- und Ausmastphase auf Mastleistung, Schlachtkörperzusammensetzung und Fleischqualität.
ETH Frühjahrstagung 2006. Schriftenreihe Institut für Nutztierwissenschaften, 28, 2006, 160-162.
Moulin, F., Bee, G., Collomb, M.
Proteome approach to assess differences in early post mortem proteolysis in the porcine longissimus muscle.
ETH Frühjahrstagung 2006. Schriftenreihe Institut für Nutztierwissenschaften, 28, 2006, 163-166.
Hadorn, R., Eberhard, P., Guggisberg, D., Piccinali, P., Schlichterle-Cerny, H., Scherrer, D., Bee, G.
Effect of fat score on the quality of various meat products.
Poster: Abstract von 52. ICoMST, Dublin, 13.-18.08.06, 2006, 237-238.
Bee, G., Ampuero, S.
Hat die elektronische Nase etwas gelernt?
Schweizer Bauer, 160, (70), 2006, 21-21.
Bee, G.
Acceptabilité de la viande de verrat par les consommatrices et les consommateurs suisses : Résultats d'une étude de consommation .
Conférence de presse, 2006, 1-2.
autres langues:
Hadorn, R., Eberhard, P., Guggisberg, D., Piccinali, P., Schlichtherle-Cerny, H., Scherrer, D., Bee, G.
Effect of fat score on the quality of various meat products.
Poster: 52nd ICoMST, Dublin, 13th ?18th August 2006, 2006.
Hadorn, R., Eberhard, P., Guggisberg, D., Piccinali, P., Schlichterle-Cerny, H., Scherrer, D., Bee, G.
Einfluss der Fettzahl auf die Qualität von vier ausgewählten Fleischprodukten.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, (28), 2006, 155-159.
Bee, G., Biolley, C., Guex, G., Herzog, W., Lonergan, S.M., Huff-Lonergan, E.
Effects of available dietary carbohydrate and preslaughter treatment on glycolytic potential, protein degradation, and quality traits of pig muscles.
Journal Animal Science, 84, 2006, 191-203.
Schmid, A., Collomb, M., Sieber, R., Bee, G.
Conjugated linoleic acid in meat and meat products: A review.
Meat Science, (73), 2006, 29-41.
Bee G., Stoll P.
Affouragement et qualité de la carcasse.
Dans: Apports alimentaires recommandés pour les porcs (livre jaune). 2ème édition revue et complétée, Ed. Agroscope, Posieux. 2005, 105-110.
autres langues:
Bee G.
Einfluss unterschiedlicher Fütterungsstrategien in der Ausmast auf die Fettzahl.
Dans: LBL-Tagung Schweinehaltung. 30.06.2005, Ed. ALP, Sursee. 2005, 1-15.
