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Liste de publications

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Publications Helena Stoffers

Baumann A., Crnogora, G., Gerber N., Hadorn R., Moser L., Sax Ph., Speck D., Stampfli A., Stoffers H., Suter M.
Guide pour l'étiquetage de la viande, des préparations de viande, des produits à base de viande et des produits de la pêche.
Agroscope Transfer, 427, 2022.
autres langues: allemand | italien

Bachmann H.-P., Stoffers H.
New cheese ripening method.
Dans: Monthly Meeting FaceNetwork Working Group "Technology". 11.01., FaceNetwork. 2022, 1-11.

Stoffers H., Peter M., Bachmann H.-P., Egger C., Dubois S., Guggenbühl B.
Caractérisation d'une alternative végétale aux fromages à base de matières premières suisses.
Recherche Agronomique Suisse, 12, 2021, 164-171.

Stoffers H., Freivogel M., Blase R., Silacci P., Fuchsmann P., Früh B.
Influence of rosemary, clove and propolis on the oxidation stability of lard measured by an accelerated oxidation test.
Dans: 18th Euro Fed Lipid Congress. 21.10., Online. 2021.

Stoffers H., Blase R., Schwendimann L.
Hépatite E – le traitement thermique est crucial.
Viandes et produits carnés, 25, 2021, 9.
autres langues: allemand

Meier C., Harms E., Früh B., Stoffers H., Bee G., Hartig Hugelshofer D., Quander-Stoll N., Stolz H.
The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers' acceptance of pork salami.
Organic Agriculture, 11, 2021, 519-537.

Guggenbühl B., Stoffers H.
Consumer perception of strawberry yoghurts with gradually reduced sugar content.
Dans: 14th Pangborn Symposium. 12.08., virtuell. 2021.

Muchaamba F., Stoffers H., Blase R., Von Ah U., Tasara T.
Potassium lactate as a strategy for sodium content reduction without compromising salt-associated antimicrobial activity in salami.
Foods, 10, (114), 2021, 1-22.

Stoffers H., Chollet M., Lucchetti M., Guggenbühl B.
Leitfaden Zuckerreduktion in Joghurt: Technologische Machbarkeit und sensorische Wahrnehmung.
Agroscope Science, 108, 2021.

Egger C., Ménard O., Abbuehl-Eng L., Duerr D., Stoffers H., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Meola M., Badertscher R., Blaser C., Dupont D., Portmann R.
Higher microbial diversity in raw than in pasteurized milk Raclette-type cheese enhances peptide and metabolite diversity after in vitro digestion.
Food Chemistry, 340, 2021, 1-10.

Stoffers H., Fuchsmann P., Guggisberg D., Silacci P., Dubois S., Schwendimann L.
Influence de la durée de conservation du lard sur l’oxydation du fromage d’Italie.
Foodaktuell, 12, 2019, 21-22.
autres langues: allemand

Stoffers H., Guggenbühl B.
Zuckerreduktion in Joghurt: Reformulierung von Lebensmitteln – Von der Idee zur Umsetzung: Sensorische Aspekte einer Zuckerreduktion anhand praktischer Beispiele.
Dans: Forum zum Aktionsplan Schweizer Ernährungsstrategie. 4. Juni, Ed. Agroscope, Liebefeld. 2019, 1-22.

Stoffers H., Blase R., Schwendimann L.
Pasteurization effects and achievement of target values for inactivation of Hepatitis E Virus in semi-dry pork sausages following cooking instructions.
Dans: 65th Internation Congress of Meat Science and Technology ICoMST. 5. August, Ed. Fredi Schwägele, Dagmar Brüggemann, Potsdam. 2019, 1-15.

Schwendimann L., Barrett J., Blase R., Stoffers H.
Evaluation of scaling effects on microbiological and physico-chemical characteristics of raw fermented susages.
Dans: Food Micro. 3-6 September, Ed. Freie Universität Berlin, Berlin. 2018, 1.

Egger L., Schlegel P., Baumann C., Stoffers H., Guggisberg D., Brügger C., Dürr D., Stoll P., Vergères G., Portmann R.
Mass spectrometry data of in vitro and in vivo pig digestion of skim milk powder.
Data in Brief, 21, (December), 2018, 911-917.

Lucchetti M., Stoffers H., Infanger E., Guggenbühl B.
Sugar reduction in strawberry yoghurt through the usage of sensory difference thresholds.
Dans: Agroscope PhD/Post-Doc Symposium. 13.09., Ed. Agroscope, Reckenholz. 2018, 1.

Bornschein M., Dötzer B., Epp T., Friemel C., Gerber N., Hadorn R., Speck D., Stoffers H., Suter M.
Guide pour l'étiquetage de la viande, des préparations de viande, des produits à base de viande et des produits de la pêche.
Agroscope Transfer, 215, 2018.
autres langues: allemand | italien

Stoll W., Stoffers H.
Nouveautés de la recherche en viandes.
Viande et Traiteurs, 5, 2018, 6.
autres langues: allemand | italien

Egger L., Schlegel P., Baumann C., Stoffers H., Guggisberg D., Brügger C., Dürr D., Stoll P., Vergères G., Portmann R.
Physiological comparability of the harmonized INFOGEST in vitro digestion method to in vivo pig digestion.
Food Research International, 102, 2017, 567-574.

Stoffers H., Barrett J., Blase R., Guggisberg D., Badertscher R., Egger L., Dubois S., Hummerjohann J., Schwendimann L.
Einfluss des Produktionsmassstabs auf mikrobiologische und physikalisch-chemische Eigenschaften von Rohwurst.
Dans: Adalus-Tagung. 9. November, Ed. Agroscope, Zollikofen. 2017, 1.

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