Employees

Liste de publications

Liste de publications

Publications Paolo Silacci

Ramadan Q., Jafarpoorchekab H., Bolanz K., Schwander F., Egger C., Portmann R., Silacci P., Carrara S., Ramsden J., Vergères G., Gijs M.A.M.
Nutrichip: an integrated microfluidic system for in vitro investigation of the immunemodulatory function of dairy products.
Dans: Proceedings of the 15th International Conference on Miniaturized Systems for Chemistry and Life Sciences (MicroTAS). October 2-6, Seattle, Washington, USA. 2011, 650-652.

Dufey P.-A., Silacci P., Messadène-Chelali J.
Relationship between shear forces, level of satisfaction and the price of beefsteak in Switzerland.
Dans: Fourth European Conference on Sensory and Consumer Research. 5-8 September, Ed. University of Basque Country (UPV-EHU), Palacio Europa, Vitoria-Gasteiz, Spain. 2010, 2.080.

Dufey P.-A., Silacci P., Dougoud B.
Observatoire de la tendreté de la viande bovine en Suisse : 1ère collecte.
Dans: Journée d'information ALP. 28. Septembre 2010, Ed. ALP, Posieux. 2010, 1-20.
autres langues: allemand

Hugenschmidt, G., Hadorn, R., Scheeder, M., Silacci P., Scherrer D., Wenk, C.
The effects of early post-mortem pH and ultimate pH on level and amount of destructured zones in cooked cured hams.
Meat Science, 85, 2010, 632-639.

Hadorn R., Beutler E., Schlüchter S., Eberhard P., Silacci P., Scherrer D.
Einsatz von Schweinsrüssel in Saucissons vaudois.
Agrarforschung, 16, (11-12), 2009, 460-465.

Hugenschmidt, G., Hadorn, R., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Haldimann, M., Scheeder, M., Wenk, C.
Destrukturierungen in Kochschinken.
Fleischwirtschaft, (1), 2009, 86-91.
autres langues: anglais | autre langue

Dufey P.-A., Messadene-Chelali J., Silacci P., Collomb M.
PASTO: viande bovine de montagne et qualité.
Revue suisse d'agriculture, 41, (4), 2009, 245-250.
autres langues: allemand

Hugenschmidt G., Guggisberg D., Silacci P., Scherrer D., Scheeder M.R.L., Wenk C., Hadorn R.
Physico-chemical characterisation of destructured zones in cooked hams .
Dans: 54th International Congress of Meat Science and Technology. August 10-15 2008, Ed. ICoMST, Cape Town, South Africa. 2008, 1-1.

Hugenschmidt, G., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Scheeder, M.R.L., Wenk, C, Hadorn, R.
Physico-chemical characterisation of destructured zones in cooked hams .
54th International Congress of Meat Science and Technology, August 10-15, Cape Town, South Africa, (P3B.7), 2008, 1-3.

Hugenschmidt, G., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Scheeder, M., Wenk, C., Hadorn, R.
Chemische und physikalische Charakterisierung von Destrukturierungen in Kochschinken.
Globalisierung und Klimawandel: Verändern sie die Tierernährung in der Schweiz? Tagungsbericht, 6. Mai 2008, ETH Zürich, Institut für Nutztierwissenschaften. Schriftenreihe aus dem INW, 30, 2008, 124-127.

Dufey, P.A., Silacci, P., Messadène, J., Collomb, M.
Qualité de la viande bovine produite en montagne (Abstract).
Frühjahrstagung der Schweizerischen Vereinigung für Tierproduktion, 27. März 2008, SHL, Zollikofen, 2008, 15-15.

5 / 5
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/en/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2ZyLUNIL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb25zbGlzdGUvSW5kZXhNaXRhcmJlaXRlcj9hZ3Jv/c2NvcGVJZD00NjQxJmlzRGF0ZW5QdWJsaWthdGlvbnNsaXN0ZT/1GYWxzZSZwYWdlPTU=.html