Guggisberg D., Fröhlich-Wyder M.-T., Greco K., Marc , Bisig W.
Validation of X-ray computed tomography for the quantification of the eye volume in cheese.
In: Cheese Ripening & Technology Symposium. 21.-24. Mai, Hrsg. IDF, Madison, Wisconsin. 2012, 1-1.
Goy, D., Häni, J.P., Piccinali, P., Wehrmüller, K., Jakob E., Bisig W.
Das Salz und seine Bedeutung.
ALP forum, (59), 2008, 1-18.
weitere Sprachen:
Guggisberg D., Fröhlich-Wyder M.-T., Greco M., Wechsler D., Bisig W.
Validation of X-ray computed tomography for the quantification of the eye volume in cheese.
In: . 2011.
Thomet P., Cutullic E., Bisig W., Wuest C., Elsaesser M., Steinberger S., Steinwidder A.
Merits of full grazing systems as a sustainable and efficient milk production strategy.
Grassland Science in Europe, 16, 2011, 273-285.
Marti U., Bisig W.
Aus Molke rentabel Biogas produzieren = Du petit-lait au biogaz.
Alimenta, (15), 2011, 23-25.
Bisig W., Hegel C., Schneider, M., Guggisberg D., Chollet M.
Natürliche Emulsionen mit Milchingredienzen.
In: . 2011, 1-1.
Bisig W.
Liquid milk products: Flavored milks .
In: Encyclopedia of Dairy Sciences. Hrsg. H.Roginski, J.W. Furquay, & P.F. Fox., Academic Press, London. 2011.
Bisig W., Fröhlich-Wyder, M.-T., Jakob E., Wechsler D.
Comparison between Emmentaler PDO and generic emmental cheese production in Europe.
The Australian Journal of Dairy Technology, 65, (3), 2010, 206-213.
Delley, M., Bisig W.
Neues Hafer-Milch-Produkt mit Gesundheitsanpreisung.
Lebensmittel-Technologie, (3), 2010, 10-12.
Tahadjodi, S., Charmillot, S., Bisig W.
Des glaces avec moins de graisse = Sämiges Eis trotz wenig Fett.
Alimenta, (21), 2009, 20-21.
Gerhard, A., Rudolf, A., Bisig W.
Hüttenkäse wird noch gesünder = Le cottage cheese encore plus sain.
Alimenta, (19), 2009, 8-9.
Bisig W., Vaihinger M.
Bergkäse für alle Sinne.
Lebensmittel-Technologie, (9), 2009, 12-13.
Bisig, W.
Weichmacher von Schokolade.
Alimenta, (3), 2009, 26-27.
Bisig, W., Bächtold, U., Guggisberg, D., Caramaschi, A., Rehberger, B.
Optimierung von Milchpulver für die Schokoladen-Herstellung.
Deutsche Milchwirtschaft, 60, (1), 2009, 24-26.
Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Seasonal variation in the fatty acid composition of milk supplied to dairies in the mountain regions of Switzerland.
Dairy Science and Technology, 28.03.2009, (6), 2008, 631-647.
Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Influence of supplementing hay with grass silage on the fatty acid composition of mountain milk.
ALP science, (526), 2008, 1-17.
Rehberger, B., Bisig, W., Bütikofer, U., Collomb, M., Eberhard, P., Mallia, S., Piccinali, P., Schlichtherle-Cerny, H., Wyss, U.
Einfluss der Milchverarbeitung auf die konjugierten Linolsäuren.
Agrarforschung, 15, (7), 2008, 350-355.
weitere Sprachen:
Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Fatty acid composition of mountain milk from Switzerland. Comparison of organic and integrated farming systems.
International Dairy Journal, 18, (10.11.2009), 2008, 976-982.
Bisig, W., Guggisberg, D.
Rheologische Messungen der Textur und Konsistenz von Instant-Kartoffelstock mit oder ohne Zusatz von Milchproteinen.
Lebensmittel-Technologie, (3), 2008, 10-13.
Tahadjodi, S., Marschnig, S., Guggisberg, D., Rehberger, B., Bisig W.
Milchproteine als Emulgatoren.
Alimenta, (3), 2008, 34-35.