Publications Extension Beverages and Distillate

Influence de la qualité du lait sur le fromage : Cours à l'attention des fromagers d'alpage.

Haldemann J.

Influence de la qualité du lait sur le fromage : Cours à l'attention des fromagers d'alpage.

In: Formation fromagers alpages VS. 18 avril, Publ. École d'Agriculture du Valais, Chateauneuf (CH). 2024.

Download french (10308 kB)

Publication-ID (Web Code): 57907 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn

Last modification 07.07.2025

Top of page

https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/en/home/themen/lebensmittel/wein-destillate/extension-getraenke-destillate/publikationen.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD02MjY3NiZw/YXJlbnRVcmw9JTJGZW4tVVMlMkZwcm9qZWN0JTJGMzgwNw==.html