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Liste de publications

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Publications Guy Vergères

Sagaya F., Walther B., Chollet M., Hurrell R., Vergères G.
Effect of milk fermentation on gene expression in human blood cells.
Agroscope, Agroscope. 2010.

Vergères G.
Un voyage gastro-moléculaire à travers la nutrigénomique.
Nutrigénomique, 2010, 1-28.

Guggisberg D., Vergères G., Chollet M.
Gesund und gleichzeitig cremig.
Alimenta, (15), 2010, 27-29.

Vergères G., Sagaya F.
Comment nos gènes réagissent-ils à l'alimentation?
Dans: Recherche et alimentation en dialogue. 1er Édition, Ed. Esther V. Schärer-Züblin, Vevey: Alimentarium, Weinheim: Wiley-Blackwell. 2009, 225-230.
autres langues: allemand

Vergères G.
From molecular nutrition to nutritional systems biology.
Dans: Epigenetics and human health: linking hereditary, environmental and nutritional aspects. 2009, Ed. E. A. Miller ... [et al.], Wiley-VCH, London. 2009, 127-140.

Vergères G.
Einführung in die Nutrigenomik.
Dans: „XII. Dreiländertagung - Essen mit den Sinnen, ernähren mit Verstand?”. 5. September 2008, Zürich. 2008, 59-63.

Chatelain, Y., Guggisberg, D., Dufey, P.A., Vergères, G., Hadorn, R.
Farbmessung an Fleisch und Fleischerzeugnissen.
ALP science, (507), 2007, 1-23.

Vergères, G., Sagaya, F.
Nutrigénomique: Science ou fiction?
ALP science, (503), 2007, 1-11.
autres langues: allemand

Vergères, G.
Nutrigenomik: Science oder Fiction ? .
Agrarforschung, 14, (1), 2007, 16-21.

Vergères G.
Nutrigenomics: Science or Fiction.
Dans: Symposium "Molekulare Diagnostik 2006". 24.03.2006, Ed. l´Université de Zürich, Zürich. 2006, 1-44.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 1. Teil.
Fleisch und Feinkost, (48), 2005, 6-7.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 2. Teil.
Fleisch und Feinkost, (49), 2005, 8-9.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 3. Teil.
Fleisch und Feinkost, (50), 2005, 2-3.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST).
ALP science, (489), 2005, 1-13.

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