Mitarbeitende

Erhebung zur Zartheit von Schweizer Rindfleisch:dritte Kampagne 2018.

Silacci P., Dubois S., Nietlispach P., Barras B., Biolley C., Bossens A.-M., Gobet T., Guerry D., Peiry S., Vonnez C., Dougoud B., Jud Khan C.

Erhebung zur Zartheit von Schweizer Rindfleisch:dritte Kampagne 2018.

Agrarforschung Schweiz, 10, (10), 2019, 380-387.
other Languages: french

Download german (251 kB)

Download french (247 kB)

ISSN Print: 1663-7852
ISSN Online: 1663-7909
Publication-ID (Web Code): 42445 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/de/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL3B1YmxpY2/F0aW9uLzQyNDQ1.html