Collaboratrici e collaboratori

Toxische Effekte von DON (Deoxynivalenol) und Abschätzung des TDI (tolerable daily intake) gemäss JCFA (Joint FAO/WHO Expert committee on Food Additives) und EFSA (European Food Safety Authority).

Mühlemann, M.

Toxische Effekte von DON (Deoxynivalenol) und Abschätzung des TDI (tolerable daily intake) gemäss JCFA (Joint FAO/WHO Expert committee on Food Additives) und EFSA (European Food Safety Authority).

Mykotoxine - Analyse, Vorkommen, Wirkung und Vollzug. ALP-Kolloquium, 8.2.2007, 2007, 1-18.

Download german (89 kB)

Call Number: PUB 2007/3308*
Publication-ID (Web Code): 15117 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/it/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD0xODc3NSZw/YXJlbnRVcmw9JTJGZW4tVVMlMkZQYWdlJTJGUHVibGlrYXRpb2/5zbGlzdGUlMkZJbmRleE1pdGFyYmVpdGVyJTNGYWdyb3Njb3Bl/SWQlM0Q0NTA1JTI2aXNEYXRlblB1Ymxpa2F0aW9uc2xpc3RlJT/NERmFsc2UlMjZwYWdlJTNEMg==.html