Collaboratrices et collaborateurs

Publication List

Publication List

Publications Jonas Inderbitzin

Silacci P., Perrey B., Joye C., Inderbitzin J., Lerch S.
Swiss beef meat tenderness improvement in the period 2009–2013.
Meat Science, 231, 2026, Article 109953.

Fröhlich M. T., Guggisberg D., Bisig W., Aeschlimann T., Inderbitzin J.
The Salt Dilemma with Emmentaler.
In: FACE technology group. 26 August, online. 2025.

Blackford M., Guggenbühl Gasser B., Inderbitzin J., Wiederkehr M., Fuchsmann P., Bieri S., Mackie-Haas K.
Consumer preferences in wine: Traditional vs fungus-resistant varieties in Switzerland.
OENO One, 59, (3), 2025, Article 9239.

Blum T., Inderbitzin J., Vonlanthen T., Hiltbrunner J.
Eine Alternative zu Rum: Hirse / Zuckersorghum, Teil II.
Die Kleinbrennerei, 8, 2025, 4-5.

Blum T., Inderbitzin J., Vonlanthen T., Hiltbrunner J.
Spannende Zukunftspflanze: Hirse / Zuckersorghum, Teil I.
Die Kleinbrennerei, 7, 2025, 8-9.

Inderbitzin J.
2.1.17 Sensorische Analyse von Spirituosen.
In: Praxishandbuch Sensorik in der Produktentwicklung und Qualitätssicherung. 68. Aktualisierung – März 2025, Publ. Behr's, Hamburg (DE). 2025, 1-24.

Inderbitzin J.
Das grosse "Fehlerkabinett": Sensorische Produktfehler erkennen und verstehen.
Obst+Wein, 4, 2025, 8-12.

Bühlmann-Schütz S., Lussi Wiher L., Gravalon P., Blum T., Inderbitzin J.
"Witta", "Wisper" und "Wally": Drei neue Mehrfachnutzungsapfelsorten aus Wädenswil.
Obst+Wein, 3, 2025, 16-19.

Silacci P., Joye C., Dubois S., Inderbitzin J., Perrey B., Lerch S.
Viande bovine suisse: qualité confirmée par l’enquête 2023.
Recherche Agronomique Suisse, 16, 2025, 1-7.

Schumacher P., Bättig H., Inderbitzin J., Wins T.
Weinwettbewerb "Best of Souvignier Gris".
Obst+Wein, 160, (9), 2024, 20-24.

Kollaart S., Inderbitzin J., Köhle M.
Comparing fruit consumer acceptance models using different machine learning algorithms.
In: 11th Conference on Sensory and Consumer Research. 8 September, Publ. Elsevier / E3S, Dublin (IR). 2024.

Inderbitzin J.
Swissbaker-Blog: Sinn und Unsinn.
Panissimo, 17, 2024, 37.

Friedli M., Boutry C., Bühlmann-Schütz S., Lussi Wiher L., Bataillard N., Inderbitzin J., Bolliger N.
Nutzung von Apfel-Genressourcen für den Bio-Anbau II (NAGBA II).
Obst+Wein, 160, (13), 2024, 21-24.

Bühlmann A., Inderbitzin J., Kollaart S., Sullmann J., Köhle M.
RESO WP4: Fruchtqualität für den Point of Sale.
In: RESO Abschlusstagung. 24. September, Flawil. 2024.

Gemma F., Inderbitzin J., Blum T.
Methanol: Nicht nur bei Obstbränden zu beachten.
Obst+Wein, 07, 2024, 16-18.
other Languages: french

Sullmann J., Kollaart S., Inderbitzin J., Bühlmann A., Köhle M.
Konsumentenakzeptanz Zwetschgen: Projekt RESO - Resiliente Sorten für einen nachhaltigen Schweizer Obstbau.
In: Breitenhof-Tagung. 2. Juni, Publ. Agroscope, Wintersingen (CH). 2024, 1.

Christen D., Inderbitzin J., Quennoz M., Tschopp D., Weber M.
Sensory evaluation and Swiss consumer acceptance of the new pear cultivar ‘CH201’.
In: ISHS pear symposium. 23 January, Stellenbosch. 2023, 1-26.

Ammann J., Grande A., Inderbitzin J., Guggenbühl B.
Understanding Swiss consumption of plant-based alternatives to dairy products.
Food Quality and Preference, 110, 2023, 1-10.

Inderbitzin J., Sullmann J., Bravin E., Köhle M., Bühlmann A.
Erste Ergebnisse aus der Konsumentenforschung.
In: RESO-Fachtagung 2023. 26. September, Publ. Agroscope / SOV, Conthey. 2023, 1-16.

Blum T., Schierscher J., Inderbitzin J., Andreoli R.
NUVOG II - Destillate aus alten Apfelsorten.
In: Güttinger-Tagung. 19. August, Publ. Versuchsbetrieb Obstbau Güttingen, Arenenberg, Güttingen. 2023, 1.

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