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Publikationsliste

Publikationsliste

Publikationen Guy Vergères

Sagaya F., Walther B., Chollet M., Hurrell R., Vergères G.
Effect of milk fermentation on gene expression in human blood cells.
Agroscope, Agroscope. 2010.

Vergères G.
Un voyage gastro-moléculaire à travers la nutrigénomique.
Nutrigénomique, 2010, 1-28.

Guggisberg D., Vergères G., Chollet M.
Gesund und gleichzeitig cremig.
Alimenta, (15), 2010, 27-29.

Vergères G., Sagaya F.
Wie reagieren unsere Gene auf die Ernährung?
In: Forschung und Ernährung - Ein Dialog. 1. Auflage, Hrsg. Esther V. Schären-Züblin, Vevey: Alimentarium, Weinheim: Wiley-Blackwell. 2009, 225-230.
weitere Sprachen: französisch

Vergères G.
From molecular nutrition to nutritional systems biology.
In: Epigenetics and human health: linking hereditary, environmental and nutritional aspects. 2009, Hrsg. E. A. Miller ... [et al.], Wiley-VCH, London. 2009, 127-140.

Vergères G.
Einführung in die Nutrigenomik.
In: „XII. Dreiländertagung - Essen mit den Sinnen, ernähren mit Verstand?”. 5. September 2008, Zürich. 2008, 59-63.

Chatelain, Y., Guggisberg, D., Dufey, P.A., Vergères, G., Hadorn, R.
Farbmessung an Fleisch und Fleischerzeugnissen.
ALP science, (507), 2007, 1-23.

Vergères, G., Sagaya, F.
Nutrigenomik: Science oder Fiction ? .
ALP science, (503), 2007, 1-11.
weitere Sprachen: französisch

Vergères, G.
Nutrigenomik: Science oder Fiction ? .
Agrarforschung, 14, (1), 2007, 16-21.

Vergères G.
Nutrigenomics: Science or Fiction.
In: Symposium "Molekulare Diagnostik 2006". 24.03.2006, Hrsg. l´Université de Zürich, Zürich. 2006, 1-44.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 1. Teil.
Fleisch und Feinkost, (48), 2005, 6-7.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 2. Teil.
Fleisch und Feinkost, (49), 2005, 8-9.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) - 3. Teil.
Fleisch und Feinkost, (50), 2005, 2-3.

Hadorn, R., Vergères, G.
51. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST).
ALP science, (489), 2005, 1-13.

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