Mitarbeitende

Hartkäse Typ Gruyère des Berg- und Talgebietes im Vergleich. (Comparison of Swiss hard cheese Gruyère-type produced in highland and lowland).

Bosset, J.O., Berger, T., Bütikofer, U., Collomb, M., Gauch, R., Lavanchy, P., Sieber, R., Jeangros, B.

Hartkäse Typ Gruyère des Berg- und Talgebietes im Vergleich. (Comparison of Swiss hard cheese Gruyère-type produced in highland and lowland).

Agrarforschung, 5, (8), 1998, 363-366.

Download tedesco (353 kB)

Segnatura: PUB 1998/3425*
ID pubblicazione (Codice web): 10653 Inviare via e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/de/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2l0LUNIL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD0xNzcwNyZw/YXJlbnRVcmw9JTJGaXQtQ0glMkZQYWdlJTJGUHVibGlrYXRpb2/5zbGlzdGUlMkZJbmRleE1pdGFyYmVpdGVyJTNGYWdyb3Njb3Bl/SWQlM0Q0NDYxJTI2aXNEYXRlblB1Ymxpa2F0aW9uc2xpc3RlJT/NERmFsc2U=.html