Mitarbeitende

In-vivo-Verdaulichkeit von Maissilagen geerntet mit unterschiedlichen Techniken.

Rothacher M., Wyss U., Arrigo Y.

In-vivo-Verdaulichkeit von Maissilagen geerntet mit unterschiedlichen Techniken.

Agrarforschung Schweiz, 10, (2), 2019, 54-59.
other Languages: french

Download german (202 kB)

Download french (203 kB)

ISSN Print: 1663-7852
ISSN Online: 1663-7909
Publication-ID (Web Code): 40972 Sending by e-mail

Facebook X Xing LinkedIn
https://www.agroscope.admin.ch/content/agroscope/de/home/ueberuns/mitarbeitende.exturl.html/aHR0cHM6Ly9pcmEuYWdyb3Njb3BlLmNoL2VuLVVTL1BhZ2UvUH/VibGlrYXRpb24_ZWluemVscHVibGlrYXRpb25JZD00MjczNiZw/YXJlbnRVcmw9JTJGZW4tVVMlMkZQYWdlJTJGUHVibGlrYXRpb2/5zbGlzdGUlM0ZndWlkJTNEODU4OTRlY2YtZTllMS00YzNmLTg0/OTktMzE0ZGFlYTcyNDRjJTI2cGFnZSUzRDM4Mw==.html