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IRA - Institutional Repository Agroscope
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Publikationsliste

Publikationsliste

Publikationen Helena Stoffers

Meier C., Harms E., Früh B., Stoffers H., Bee G., Hartig Hugelshofer D., Quander-Stoll N., Stolz H.
The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers’ acceptance of pork salami.
Organic Agriculture, 11, 2021, 519-537.

Bachmann H.-P., Stoffers H.
Agroscope’s new cheese ripening method passes initial tests.
European Dairy Magazine, 33, (6), 2021, 6-7.

Guggenbühl B., Stoffers H.
Consumer perception of strawberry yoghurts with gradually reduced sugar content.
In: 14th Pangborn Symposium. 12.08., virtuell. 2021.

Muchaamba F., Stoffers H., Blase R., Von Ah U., Tasara T.
Potassium lactate as a strategy for sodium content reduction without compromising salt-associated antimicrobial activity in salami.
Foods, 10, (114), 2021, 1-22.

Stoffers H., Chollet M., Lucchetti M., Guggenbühl B.
Leitfaden Zuckerreduktion in Joghurt: Technologische Machbarkeit und sensorische Wahrnehmung.
Agroscope Science, 108, 2021.

Egger C., Ménard O., Abbuehl-Eng L., Duerr D., Stoffers H., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Meola M., Badertscher R., Blaser C., Dupont D., Portmann R.
Higher microbial diversity in raw than in pasteurized milk Raclette-type cheese enhances peptide and metabolite diversity after in vitro digestion.
Food Chemistry, 340, 2021, 1-10.

Stoffers H., Fuchsmann P., Guggisberg D., Silacci P., Dubois S., Schwendimann L.
Einfluss der Lagerzeit von Speck auf die Oxidation von Fleischkäse.
Foodaktuell, 12, 2019, 12-13.
weitere Sprachen: französisch

Stoffers H., Guggenbühl B.
Zuckerreduktion in Joghurt: Reformulierung von Lebensmitteln – Von der Idee zur Umsetzung: Sensorische Aspekte einer Zuckerreduktion anhand praktischer Beispiele.
In: Forum zum Aktionsplan Schweizer Ernährungsstrategie. 4. Juni, Hrsg. Agroscope, Liebefeld. 2019, 1-22.

Stoffers H., Blase R., Schwendimann L.
Pasteurization effects and achievement of target values for inactivation of Hepatitis E Virus in semi-dry pork sausages following cooking instructions.
In: 65th Internation Congress of Meat Science and Technology ICoMST. 5. August, Hrsg. Fredi Schwägele, Dagmar Brüggemann, Potsdam. 2019, 1-15.

Schwendimann L., Barrett J., Blase R., Stoffers H.
Evaluation of scaling effects on microbiological and physico-chemical characteristics of raw fermented susages.
In: Food Micro. 3-6 September, Hrsg. Freie Universität Berlin, Berlin. 2018, 1.

Egger L., Schlegel P., Baumann C., Stoffers H., Guggisberg D., Brügger C., Dürr D., Stoll P., Vergères G., Portmann R.
Mass spectrometry data of in vitro and in vivo pig digestion of skim milk powder.
Data in Brief, 21, (December), 2018, 911-917.

Lucchetti M., Stoffers H., Infanger E., Guggenbühl B.
Sugar reduction in strawberry yoghurt through the usage of sensory difference thresholds.
In: Agroscope PhD/Post-Doc Symposium. 13.09., Hrsg. Agroscope, Reckenholz. 2018, 1.

Bornschein M., Dötzer B., Epp T., Friemel C., Gerber N., Hadorn R., Speck D., Stoffers H., Suter M.
Leitfaden zur Kennzeichnung von Fleisch, Fleischzubereitungen, Fleischerzeugnissen und Fischereierzeugnissen.
Agroscope Transfer, 215, 2018.
weitere Sprachen: französisch | italienisch

Stoll W., Stoffers H.
Neues aus der Fleischforschung.
Fleisch und Feinkost, 5, 2018, 16.
weitere Sprachen: französisch | italienisch

Egger L., Schlegel P., Baumann C., Stoffers H., Guggisberg D., Brügger C., Dürr D., Stoll P., Vergères G., Portmann R.
Physiological comparability of the harmonized INFOGEST in vitro digestion method to in vivo pig digestion.
Food Research International, 102, 2017, 567-574.

Stoffers H., Barrett J., Blase R., Guggisberg D., Badertscher R., Egger L., Dubois S., Hummerjohann J., Schwendimann L.
Einfluss des Produktionsmassstabs auf mikrobiologische und physikalisch-chemische Eigenschaften von Rohwurst.
In: Adalus-Tagung. 9. November, Hrsg. Agroscope, Zollikofen. 2017, 1.

Schmid A., Gille D., Piccinali P., Bütikofer U., Chollet M., Altintzoglou T., Honkanen P., Walther B., Stoffers H.
Factors predicting meat and meat products consumption among middle-aged and elderly people: evidence from a consumer survey in Switzerland.
Food & Nutrition Research, online, (24 April), 2017, 1-12.

Egger C., Ménard O., Delgado-Andrade C., Alvito P., Assunção R., Balance S., Barberá R., Brodkorb A., Cattenoz T., Clemente A., Comi I., Dupont D., Garcia-Llatas G., Lagarda M.J., Le Feunteun S. und weitere
The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: from knowledge to action.
Food Research International, 88, (Part B), 2016, 217-225.

Gille D., Bütikofer U., Chollet M., Schmid A., Altintzoglou T., Honkanen P., Stoffers H., Walther B., Piccinali P.
Nutrition behavior of the middle-aged and elderly: Compliance with dietary recommendations of the food pyramid.
Clinical Nutrition, 35, (3), 2016, 638-644.

Stoffers H., Von Ah U.
Starterkulturen für Rohwürste.
Fleisch und Feinkost, 15, 2015, 12.
weitere Sprachen: französisch | italienisch

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