Pubblicazioni

Pubblicazioni Silvia Ampuero

Pillonel, L., Ampuero, S., Tabacchi, R., Bosset, J.O.
Analytical methods for the determination of the geographic origin of Emmental cheese: volatile compounds by GC/MS-FID and electronic nose.
European Food Research and Technology, 216, 2003, 179-183.

Ampuero, S., Bee, G.
Ebergeruch mit der elektronischen Nase erkennen.
Medienmitteilung vom 5. Mai 2003, 2003.
altre lingue: francese

Bogdanov, S., Lavanchy, P., Ampuero, S.
Degustazione del miele attraverso l'olfatto umano e il ?naso elettronico?
l'Ape, 85, (09.10.2009), 2002, 17-17.

Bogdanov, S., Lavanchy, P., Ampuero, S.
Honigdegustation mit menschlicher und elektronischer Nase.
Schweizerische Bienen-Zeitung, 125, (10), 2002, 24-25.

Lavanchy, P., Bogdanov, S., Ampuero, S.
Dégustation de miels au nez humain ou électronique.
Revue Suisse d'apiculture, 99, (10), 2002, 27-28.

Ampuero, S., Zesiger, T., Gustafsson, V., Lunden, A., Bosset, J.O.
Determination of trimethylamine in milk using an MS based electronic Nose.
European Food Research and Technology, 214, (2), 2002, 163-167.

Bosset, J.O., Ampuero, S.
La FAM a du nez: rétrospective et perspective.
Laitier Romand, 127, (52), 2001, 3-0.

Bosset, J.O., Ampuero, S.
Die FAM hat eine gute Nase: Rückblick und Ausblick.
Schweizerische Milchzeitung, 127, (52), 2001, 5-5.

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