Collaboratrices et collaborateurs

Institutional Repository Agroscope

L’Institutional Repository raccoglie le pubblicazioni dei ricercatori di Agroscope. Il PDF può essere scaricato se liberamente accessibile. In caso contrario, la nota di pubblicazione indica dove è avvenuta la pubblicazione.

Nuove pubblicazioni

Silacci P., Perrey B., Joye C., Inderbitzin J., Lerch S.
Swiss beef meat tenderness improvement in the period 2009–2013.
Meat Science, 231, 2026, Articolo 109953.

Michel V. V., de Cara M.
Veredelung: praktische Informationen, Vor- und Nachteile.
Agroscope. Merkblatt Nr. 248, 2025, 4 pp.
altre lingue: francese | inglese

Wollmann I., Klaudy N., Suter D., Zimmermann R., Shavit N., Hirte J.
Die Entwicklung des Kohlenstoffvorrats im Ober- und Unterboden an Standorten der Nationalen Bodenbeobachtung innerhalb von 30 Jahren.
Agroscope Science, 216, 2025, 1-61.
altre lingue: inglese

Lutz M.
Ein neueres Problem im Zwiebelanbau: Stemphylium spp.
Gmüesblatt, 4, 2025, 2.

Marini L., Gazzea E., Albrecht M., Baldi A., Batary P., Bartomeus I., Bommarco R., Bruun H. H., Capellari A., Cole L. J., Craioveanu C., Decocq D., Demeter I., Diekmann M., Gallé R. e altri
Using total abundance as a proxy for wild bee species richness: A practical tool for non-experts.
Journal of Applied Ecology, In Press, 2025.

Stefan L., Strebel S., Camp K.-H., Christinat S., Fossati D., Städeli C., Levy Häner L.
Cultivar mixtures stabilize wheat baking quality.
Journal of Cereal Science, 126, 2025, Articolo 104280.

Thönen L., Hummerjohann J., Schwendimann L., Marti Serrano E.
Phenotypic and genotypic characterization of antibiotic-resistant bacteria from Swiss ready-to-eat meat products.
Frontiers in Microbiology, 16, 2025, Articolo 1649307.

Bezares N., Fisher C., Ramos-Gerena C. E., Suarez-Gomez W., Cash S. B., Nemecek T., Blackstone N. T.
Estimating food availability and self-reliance in island territories: Puerto Rico as a case study.
Frontiers in Nutrition, 12, 2025, Articolo 1622876.

Ammann J., Visco S., Rödiger M.
Lost in the field: understanding vegetable losses at farm level.
Cleaner and Responsible Consumption, 19, 2025, Articolo 100328.

Kehrli P., Grabenweger G., Weibel J., Collatz J., Egger B., Guyer A., Sutter L., Hiltpold I., Boss M., Gaume A., Carlen C., Mazzi D.
Schadpotenzial und Bekämpfung des Japankäfers in der Schweizer Landwirtschaft.
Agrarforschung Schweiz, 16, 2025, 118-131.
altre lingue: francese

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