Ritzel C., Kaiser A., Wang Y., Mack G.
The role of social and personal norms in biodiversity conservation: A segmentation of Swiss farmers.
In: 50. EAAE Kongress. 29 August, Bonn (DE). 2025.
Manzocchi E., Schori F., Rombach M., Dohme-Meier F.
Which model feeds best?: Predicting metabolizable energy from herbages for ruminants.
In: ModNut 2025. 09-12. September, Hrsg. Agroscope, Engelberg (CH). 2025, 476.
Manzocchi E., Dohme-Meier F., Rombach M., Schori F.
Which model feeds best?: Predicting metabolizable energy from herbages for ruminants.
In: ModNut 2025. 9 September, Hrsg. Agroscope, Engelberg (CH). 2025.
Agroscope
Korrekte Kennzeichnung von Honig.
Zentrum für Bienenforschung. 2025, 2 S.
weitere Sprachen:
Haldemann J.
Einfluss der Fütterung der Kühe mit Rapskuchen auf die Qualität von Gruyère AOP.
Agroscope Transfer, 599, 2025, 1-25.
weitere Sprachen:
Kienapfel K., Hartmann E., Preiss B., Bachmann I.
Head-neck positions in ridden horses: defining degrees of flexion and their impact on equine behavior and welfare.
International Journal of Equine Science, 4, (2), 2025, 107-124.
Roig-Pons M., Bachmann I., Briefer Freymond S.
Slow-feeding dispensers for horses: Who, how and why?
Journal of Veterinary Behavior, 79, 2025, 7-18.
Kehrli P., Grabenweger G., Weibel J., Collatz J., Egger B., Guyer A., Sann C., Sutter L., Horrocks K., Hiltpold I., Boss M., Gaume A., Carlen C., Mazzi D.
Der Japankäfer (Popillia japonica), ein invasiver Quarantäneorganismus: Biologie, Ausbreitung, Schadpotential sowie Überwachungs- und Bekämpfungsmassnahmen.
Agroscope Transfer, 581, 2025, 1-65.
weitere Sprachen:
Ançay A., Michel V. V., Bruno P., Sutter L.
Änderungen der Pflanzenschutzmittelliste für den Beerenbau 2025: Referenzdokument für den Ökologischen Leistungsnachweis.
Agroscope. 13. Februar, 2025.
weitere Sprachen:
Sauer C., Lutz M., Fischer S., Albertoni L., Ortelli S., Herren P.
Gemüsebau Info 27/2025.
Agroscope, Wädenswil. 17. September, 2025, 9 S.
weitere Sprachen:
Thönen L., Marti Serrano E., Hummerjohann J., Schwendimann L.
Antibiotic resistant bacteria from food.
NCBI BioProject, Dataset, 2025
Thönen L., Marti Serrano E., Schwendimann L., Wagner E., Weik D., Meier S.
Antibiotic resistant bacteria in ready-to-eat meat products from Switzerland.
Zenodo, Dataset, 2025
Liechti C., Mack G., O'Sullivan K., Stöckli S., Beretta C., Tiefenbeck V., Ammann J.
Database diary study on food waste in Swiss households.
Zenodo, Dataset, 2025
Blouin A., Cadena Canals J., Debonneville C.
Simuler le développement d’une maladie des plantes, une étape essentielle.
Journal Agri, 8 août, 2025, 20.
Vukovic D., Bender S. F., van der Heijden M.
Förderung der Bodenbiodiversität zur Optimierung von Nährstoffkreisläufen.
Agroscope. Merkblatt Nr. 246, 2025, 5 S.
weitere Sprachen:
Grossman J., Angelini E., Hoffmann C., Linder C., De La Fuente M., Peres de Sousa L., Delic D., Maras V., Hernandez R., Musset J.
Preventing the introduction of flavescence dorée.
OIV, Dijon. OIV Publications, 1st Edition, 2025, 21 S.
Bogdanov S., Bieri K., Kilchenmann V., Gallmann P., Dilier F.-X.
Der Lindenhonig - wo wir uns finden, Bienen und Menschen unter den Linden.
Schweizerisches Zentrum für Bienenforschung. 2006, 4 S.
weitere Sprachen:
Sauer C., Lutz M., Fischer S., Albertoni L., Ortelli S., Herren P.
Gemüsebau Info 26/2025.
Agroscope, Wädenswil. 10 September, 2025, 9 S.
weitere Sprachen:
Baumgartner T., Holzkaemper A.
Kulturspezifische Bewässerungsmengen: Modellschätzungen auf Basis stationärer Klimaprojektionen.
Zenodo, Dataset, 2025
Agroscope
Magazin «agroscope».
Agroscope, Bern. September, 2025, 28 S.
weitere Sprachen: