Mitarbeitende

Pubblicazioni Walter Bisig

Bisig W., von Ah U., Guggisberg D., Fröhlich-Wyder M.-T., Wechsler D.
Dynamic Measurement of Carbon Dioxide Diffusion of Cheese and Eye Formation.
In: Cheese Ripening & Technology Symposium. 21.-24. Mai, Ed. IDF, Madison / Wisconsin. 2012, 1-1.

Guggisberg D., Fröhlich-Wyder M.-T., Greco K., Marc , Bisig W.
Validation of X-ray computed tomography for the quantification of the eye volume in cheese.
In: Cheese Ripening & Technology Symposium. 21.-24. Mai, Ed. IDF, Madison, Wisconsin. 2012, 1-1.

Goy, D., Häni, J.P., Piccinali, P., Wehrmüller, K., Jakob E., Bisig W.
Das Salz und seine Bedeutung.
ALP forum, (59), 2008, 1-18.
altre lingue: francese | inglese

Guggisberg D., Fröhlich-Wyder M.-T., Greco M., Wechsler D., Bisig W.
Validation of X-ray computed tomography for the quantification of the eye volume in cheese.
In: . 2011.

Thomet P., Cutullic E., Bisig W., Wuest C., Elsaesser M., Steinberger S., Steinwidder A.
Merits of full grazing systems as a sustainable and efficient milk production strategy.
Grassland Science in Europe, 16, 2011, 273-285.

Marti U., Bisig W.
Aus Molke rentabel Biogas produzieren = Du petit-lait au biogaz.
Alimenta, (15), 2011, 23-25.

Bisig W., Hegel C., Schneider M., Guggisberg D., Chollet M.
Natürliche Emulsionen mit Milchingredienzen.
In: 2nd Swiss Food Tec Day. 11. Mai, Sisseln (CH). 2011.

Bisig W.
Liquid milk products: Flavored milks .
In: Encyclopedia of Dairy Sciences. Ed. H.Roginski, J.W. Furquay, & P.F. Fox., Academic Press, London. 2011.

Bisig W., Fröhlich-Wyder, M.-T., Jakob E., Wechsler D.
Comparison between Emmentaler PDO and generic emmental cheese production in Europe.
The Australian Journal of Dairy Technology, 65, (3), 2010, 206-213.

Delley, M., Bisig W.
Neues Hafer-Milch-Produkt mit Gesundheitsanpreisung.
Lebensmittel-Technologie, (3), 2010, 10-12.

Tahadjodi, S., Charmillot, S., Bisig W.
Des glaces avec moins de graisse = Sämiges Eis trotz wenig Fett.
Alimenta, (21), 2009, 20-21.

Gerhard, A., Rudolf, A., Bisig W.
Hüttenkäse wird noch gesünder = Le cottage cheese encore plus sain.
Alimenta, (19), 2009, 8-9.

Bisig W., Vaihinger M.
Bergkäse für alle Sinne.
Lebensmittel-Technologie, (9), 2009, 12-13.

Bisig, W.
Weichmacher von Schokolade.
Alimenta, (3), 2009, 26-27.

Bisig, W., Bächtold, U., Guggisberg, D., Caramaschi, A., Rehberger, B.
Optimierung von Milchpulver für die Schokoladen-Herstellung.
Deutsche Milchwirtschaft, 60, (1), 2009, 24-26.

Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Seasonal variation in the fatty acid composition of milk supplied to dairies in the mountain regions of Switzerland.
Dairy Science and Technology, 28.03.2009, (6), 2008, 631-647.

Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Influence of supplementing hay with grass silage on the fatty acid composition of mountain milk.
ALP science, (526), 2008, 1-17.

Rehberger, B., Bisig, W., Bütikofer, U., Collomb, M., Eberhard, P., Mallia, S., Piccinali, P., Schlichtherle-Cerny, H., Wyss, U.
Einfluss der Milchverarbeitung auf die konjugierten Linolsäuren.
Agrarforschung, 15, (7), 2008, 350-355.
altre lingue: francese

Collomb, M., Bisig, W., Bütikofer, U., Sieber, R., Bregy, M., Etter, L.
Fatty acid composition of mountain milk from Switzerland. Comparison of organic and integrated farming systems.
International Dairy Journal, 18, (10.11.2009), 2008, 976-982.

Bisig, W., Guggisberg, D.
Rheologische Messungen der Textur und Konsistenz von Instant-Kartoffelstock mit oder ohne Zusatz von Milchproteinen.
Lebensmittel-Technologie, (3), 2008, 10-13.

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