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Publication List

Publication List

Publications Paolo Silacci

Dufey P.-A., Silacci P., Messadène-Chelali J.
Relationship between shear forces, level of satisfaction and the price of beefsteak in Switzerland.
In: Fourth European Conference on Sensory and Consumer Research. 5-8 September, Publ. University of Basque Country (UPV-EHU), Palacio Europa, Vitoria-Gasteiz, Spain. 2010, 2.080.

Dufey P.-A., Silacci P., Dougoud B.
Monitoring zur Zartheit von Rindfleisch in der Schweiz: Erste Erhebung.
In: ALP-Tagung 2010. 1. Oktober 2010, Publ. ALP, Posieux. 2010, 1-20.
other Languages: french

Hugenschmidt, G., Hadorn, R., Scheeder, M., Silacci P., Scherrer D., Wenk, C.
The effects of early post-mortem pH and ultimate pH on level and amount of destructured zones in cooked cured hams.
Meat Science, 85, 2010, 632-639.

Hadorn R., Beutler E., Schlüchter S., Eberhard P., Silacci P., Scherrer D.
Einsatz von Schweinsrüssel in Saucissons vaudois.
Agrarforschung, 16, (11-12), 2009, 460-465.

Hugenschmidt, G., Hadorn, R., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Haldimann, M., Scheeder, M., Wenk, C.
Destructurations in cooked cured ham.
Fleischwirtschaft International, (2), 2009, 55-59.
other Languages: german | altra lingua

Dufey P.-A., Messadene-Chelali J., Silacci P., Collomb M.
PASTO: Qualität von Rindfleisch aus dem Berggebiet.
Agrarforschung, 16, (8), 2009, 314-319.
other Languages: french

Hugenschmidt G., Guggisberg D., Silacci P., Scherrer D., Scheeder M.R.L., Wenk C., Hadorn R.
Physico-chemical characterisation of destructured zones in cooked hams .
In: 54th International Congress of Meat Science and Technology. August 10-15 2008, Publ. ICoMST, Cape Town, South Africa. 2008, 1-1.

Hugenschmidt, G., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Scheeder, M.R.L., Wenk, C, Hadorn, R.
Physico-chemical characterisation of destructured zones in cooked hams .
54th International Congress of Meat Science and Technology, August 10-15, Cape Town, South Africa, (P3B.7), 2008, 1-3.

Hugenschmidt, G., Guggisberg, D., Silacci, P., Scherrer, D., Scheeder, M., Wenk, C., Hadorn, R.
Chemische und physikalische Charakterisierung von Destrukturierungen in Kochschinken.
Globalisierung und Klimawandel: Verändern sie die Tierernährung in der Schweiz? Tagungsbericht, 6. Mai 2008, ETH Zürich, Institut für Nutztierwissenschaften. Schriftenreihe aus dem INW, 30, 2008, 124-127.

Dufey, P.A., Silacci, P., Messadène, J., Collomb, M.
Qualité de la viande bovine produite en montagne (Abstract).
Frühjahrstagung der Schweizerischen Vereinigung für Tierproduktion, 27. März 2008, SHL, Zollikofen, 2008, 15-15.

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