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Publications Giuseppe Bee

Bee, G., Gebert, S., Messikommer, R.
Effect of dietary energy supply and fat source on the fatty acid pattern of adipose and lean tissues and lipogenesis in the pig.
Journal of Animal Science, 80, 2002, 1564-1574.

Bee, G.
Die Muskelfaserzusammensetzung dreier Muskeln des Mastschweines - Einfluss des Geburtsgewichtes sowie der Fütterung der Muttersau in der Trächtigkeit.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, (23), 2002, 173-175.

Bee, G., Schwörer, D.
Schweinefleischqualität - Einfluss des glykolytischen Potenzials.
Agrarforschung, 9, (4), 2002, 170-175.

Bee, G.
Muscle glycogen and lactate content and pork quality traits as affected by available dietary carbohydrate in pigs.
Journal of Animal Science, 79, (S 1), 2001, 19-19.

Bee, G.
Effekt der Freilandhaltung auf Mastleistung und Fleischqualität von Mastschweinen.
Biologische Tierproduktion und Freilandhaltung. SVIAL-Tagung 21./22.6.2001, 2001.

Bee, G.
CLA in der Schweinefütterung.
Melior-Bulletin, 2001, 10-11.

Bee, G.
Freilandhaltung - Mastleistung und Fleischqualität.
Schweinehaltung 2001. LBL-Kurs 256, 2001.

Bee, G., Stoll, P., Jost, M.
Fetter Bauchspeck - ist die Fütterung schuld'.
Suisseporcs Information, (4), 2001, 8-8.

Bee, G.
Effekte von CLA in Rationen von Schweinen.
Agrarforschung, 8, (2), 2001, 93-98.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acids affect tissue lipid composition but not de novo lipogenesis in finishing pigs.
Animal Research, 50, 2000, 383-399.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acid consumption during pregnancy and lactation influences growth and tissue composition in weaned pigs.
The British Journal of Nutrition, 130, 2000, 2981-2989.

Bee, G.
Conjugated linoleic acids (CLA) markedly modify fatty acid profile of fat tissues in growing pigs (Abstract).
Journal Animal Science, 78, 2000, 157-157.

Bee, G.
Dietary conjugated linoleic acids alter adipose tissue and milk lipids of pregnant and lactating sow.
The Journal of Nutrition, 130, 2000, 2292-2298.

Bee, G., Seewer, Germaine J.F., Dufey, P.A.
Effect of comfrey (symphytum peregrinum) fed to pigs on meat quality traits.
EAAP Publication, (100), 2000, 237-242.

Lemme, A., Wenk, C., Lindemann, M.D., Bee, G.
Chromium yeast affects growth performance and plasma traits but not carcass characteristics of growing-finishing pigs depending on the glycemic index.
Archiv für Tierernährung, 53, 2000, 157-177.

Lemme, A., Wenk, C., Bee, G.
Dreiwertiges Chrom - Wechselwirkungen mit dem Futter.
Agrarforschung, 7, (1), 2000, 30-35.

Solomon, M.B., Eastridge, J.S., Pursel, V.G., Bee, G., Mitchell, A.D.
Implications of biotechnology: meat quality and value.
Proceedings of the 53rd Annual Reciprocal Meat Conference, 2000, 94-102.

Lemme, A., Wenk, C., Bee, G.
Einfluss einer Chromzulage in Rationen mit hohem glykämischen Index und variierendem Rohproteingehalt auf die Energie-Verteilung im wachsenden Schwein.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, 19, 1999, 161-162.

Lemme, A., Wenk, C., Lindemann, M.D., Bee, G.
Chromium yeast affects growth performance but not whole carcass composition of growing-finishing pigs.
Annales de zootechnie, 48, 1999, 457-468.

Lemme, A., Wenk, C., Bee, G.
Influence of chromium supplementation in diets with high glycemic index and two protein levels on nitrogen utilisation and nutrient accretion in pigs.
Landbauforschung Völkenrode: Sonderhefte, SH 193, 1999, 313-317.

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