Publikationen

Publikationen Jeanine Ammann

Ammann J., Ritzel C.
Ernährung und Arbeit im ersten Lockdown.
Foodaktuell, online, 2021.

Ammann J., Ritzel C.
The soothing effect of bread in the Covid-19 pandemic.
Baking Europe, online, (Autumn), 2021, 48-51.

Ammann J., Umstätter C., El Benni N.
Delphi forecasts for the adoption of precision agriculture enabling technologies in Swiss outdoor vegetable production.
In: AgroVet-Strickhof Tagung. 27.10., Strickhof. 2021, 1.

Ammann J.
Einsatz digitaler Technologien im Freilandgemüsebau - Quo vadis.
In: 44. Agrarökonomietagung. 05. Oktober, Agroscope Tänikon. 2021, 1-20.

Ammann J.
Praxisnah zum Hightechprofi.
UFA-Revue, 9, 2021, 20-21.
weitere Sprachen: französisch

Ammann J., Casagrande M.
Food disgust sensitivity predicts disease-preventing behaviour beyond the food domain in the COVID-19 pandemic in Germany.
PLOS ONE, 16, (7), 2021, 1-11.

Ammann J.
Die Zukunft jätet smart.
UFA-Revue, 6, 2021, 8-10.
weitere Sprachen: französisch

Möhring A., Drobnik T., Mack G., Ammann J., El Benni N.
Naturalertragseinbussen durch Verzicht auf Pflanzenschutzmittel im Ackerbau: Resultate einer Delphi-Studie.
Agroscope Science, 125, 2021, 1-31.

Ammann J., Osterwalder O., Siegrist M., Hartmann C., Egolf A.
Comparison of two measures for assessing the volume of food waste in Swiss households.
Resources, Conservation and Recycling, 166, 2020, 1-12.

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