Kehrli P., Pasquier D.
Chenilles de vers de la grappe ou pyrale ? : Aide à l'identification.
Vignes et Vergers, 5, 2023, 6-7.
Dubuis P.-H., Gfeller A., Egli-Künzler L., Kehrli P., Linder C., Reynard J.-S., Debonneville C., Spring J.-L., Zufferey V., Mackie-Haas K., Blouin A., Verdenal T.
Guida fitosanitaria per la viticoltura 2023/2024.
Agroscope Transfer, 465, 2023.
altre lingue:
tedesco | francese
Dubuis P.-H., Linder C., Gfeller A., Kehrli P., Egli-Künzler L., Mackie-Haas K.
Indice fitosanitario per la viticoltura 2023.
Agroscope Transfer, 464, 2023.
altre lingue:
tedesco | francese
La Forgia D., Hiltpold I., Gindro K., Cléroux. M, Kehrli P.
Following stink odor: The use of oviposition induced plant volatile to enhance the presence of egg parasitoids in the field against Halyomorpha halys and Nezara Viridula.
In: Pherofruit 2022. 25. septembre, Girona (Spanien). 2022.
Kehrli P., Monnier J., Vonlanthen O., Linder C., Cara C., Jelmini L., Steiner T., Stäheli N.
Bestimmung des Kirschessigfliegenbefalls im Rebberg.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 158, (12), 2022, 21-24.
Weibel J., Buchmann B., Bünter M., Debonneville C., Egger B., Kehrli P.
Giallume europeo delle drupacee: Candidatus Phytoplasma prunorum, sinonimo: accartocciamento clorotico dell'albicocco.
Agroscope, Wädenswil. Scheda tecnica N. 157, agosto, 2022, 2 pp.
altre lingue:
tedesco | francese
Weibel J., Buchmann B., Bünter M., Debonneville C., Perren S., Kehrli P.
Deperimento del pero: Candidatus Phytoplasma pyri, sinonimo: moria del pero.
Agroscope, Wädenswil. Scheda tecnica N. 156, agosto, 2022, 2 pp.
altre lingue:
tedesco | francese
Egli-Künzler L., Dubuis P.-H., Kehrli P., Linder C., Debonneville C.
Pflanzenschutz aktuell: Jahresrückblick 2021.
In: Wädenswiler Weintage 2022. 13. Januar, Wädenswil. 2022, 1-34.
Kehrli P., Vonlanthen O., Linder C., Monnier J., Cara C., Jelimini L., Steiner T., Stäheli N.
Optimisation de l’échantillonnage d’infestation par Drosophila suzukii dans les vignes.
Vignes et Vergers, 1, (7), 2022, 14-17.
Ranca A., Fragnière A.-L., Ene S. A., Modic S., Rossi V., Caffi T., Razinger J., Rodrigo Santamalia E., Wipf D., Kehrli P.
Potential of cover crops to control arthropod pests in organic viticulture.
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine ClujNapoca. Horticulture, 79, (1), 2022, 41-46.
Kehrli P., Rösti J., Lorenzini F., Linder C., Deneulin P.
Effetti della cimice asiatica sul gusto del mosto e del vino.
Frutta e Vite, 4, 2022, 16-20.
Kehrli P., Monnier J., Vonlanthen O., Cara C., Jelmini L., Steiner T., Stäheli N., Linder C.
Optimization of the sampling method to monitor Drosophila suzukii infestation in vineyards.
Journal of Applied Entomology, 146, (4), 2022, 408-414.
Kehrli P., Rösti J., Lorenzini F., Linder C., Deneulin P.
Einfluss der Marmorierten Baumwanze auf den Most- und Weingeschmack.
Obstbau Weinbau: Fachmagazin Südtiroler Beratungsringes, 4, 2022, 16-20.
Kehrli P., Linder C.
Limites de la réduction des insecticides en viticulture.
In: Agrovina. 06. April, Martigny. 2022, 1-20.
Weibel J., Buchmann B., Bünter M., Debonneville C., Egger B., Kehrli P.
Scopazzi del melo: Candidatus Phytoplasma mali, sinonimo: proliferazione del melo.
Agroscope, Wädenswil. Scheda tecnica N. 142, marzo, 2022, 2 pp.
altre lingue:
tedesco | francese
Egger B., Kuster T., Perren S., Schöneberg A., Stutz C. J., Bünter M., Debonneville C., Linder C., Kehrli P., Dubuis P.-H., Christen D., Naef A.
Guida fitosanitaria per la frutticoltura 2022−2023.
Agroscope Transfer, 421, 2022.
altre lingue:
tedesco | francese
Collatz J., Siffert A., Cahenzli F., Kehrli P.
Les prédateurs de la Drosophile du cerisier.
Vignes et Vergers, 1, 2022, 8-11.
Dubuis P.-H., Linder C., Gfeller A., Kehrli P., Künzler L., Mackie-Haas K.
Indice fitosanitario per la viticoltura 2022.
Agroscope Transfer, 420, 2022.
altre lingue:
tedesco | francese
Collatz J., Siffert A., Cahenzli F., Kehrli P.
Räuberische Gegenspieler der Kirschessigfliege.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 14, 2021, 6-8.
Kehrli P., Rösti J., Lorenzini F., Deneulin P., Linder C.
Einfluss der Marmorierten Baumwanze auf den Most- und Weingeschmack.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 11, 2021, 14-17.
altre lingue:
francese