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Elenco di pubblicazione

Elenco di pubblicazione

Pubblicazioni Charlotte Egger

Portmann R., Egger C.
Correlation between in vitro and in vivo data on food digestion. What can we predict with static in vitro digestion models?
Critical Reviews in Food Science and Nutriton, 58, (13), 2017, 1-48.

Egger C., Ménard O., Baumann C., Duerr D., Schlegel P., Stoll P., Vergères G., Dupont D., Portmann R.
Digestion of milk proteins: comparing static and dynamic in vitro digestion systems with in vivo data.
Food Research International, online, (18 December), 2017, 1-8.

Egger L., Schlegel P., Baumann C., Stoffers H., Guggisberg D., Brügger C., Dürr D., Stoll P., Vergères G., Portmann R.
Physiological comparability of the harmonized INFOGEST in vitro digestion method to in vivo pig digestion.
Food Research International, 102, 2017, 567-574.

Stoffers H., Barrett J., Blase R., Guggisberg D., Badertscher R., Egger L., Dubois S., Hummerjohann J., Schwendimann L.
Einfluss des Produktionsmassstabs auf mikrobiologische und physikalisch-chemische Eigenschaften von Rohwurst.
In: Adalus-Tagung. 9. November, Ed. Agroscope, Zollikofen. 2017, 1.

Guggisberg D., Winkler H., Bütikofer U., Fröhlich-Wyder M. T., Egger L., Badertscher R., Wechsler D.
Influence of chemical and biochemical characteristics on the texture of Appenzeller® cheese.
International Dairy Journal, 75, (December), 2017, 111-119.

Egger L., Ménard O.
Update on bioactive peptides after milk and cheese digestion.
Current Opinion in Food Science, 14, 2017, 116-121.

Bohn T., Carriere F., Day L., Deglaire A., Egger L., Freitas D., Golding M., Le Feunteun S., Macierzanka A., Menard O., Miralles B., Moscovici A., Portmann R., Recio I., Rémond D. e altri
Correlation between in vitro and in vivo data on food digestion. What can we predict with static in vitro digestion models?
Critical Reviews in Food Science and Nutriton, online, (June 14), 2017, 1-48.

Sutter M., Bär C., Egger C., Portmann R., Bisig W., Reidy B.
Einfluss des Fütterungssystems auf die Zusammensetzung der Milch und die Futterautonomie.
Bulletin SGPW-SSA, 29, 2017, 25-26.

Egger C., Ménard O., Delgado-Andrade C., Alvito P., Assunção R., Balance S., Barberá R., Brodkorb A., Cattenoz T., Clemente A., Comi I., Dupont D., Garcia-Llatas G., Lagarda M.J., Le Feunteun S. e altri
The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: from knowledge to action.
Food Research International, 88, (Part B), 2016, 217-225.

Bär C., Sutter M., Portmann R., Egger L., Reidy B., Bisig W.
Wiesenmilch – Inhaltsstoffe und Ökologie.
In: Nationale Bioforschungstagung. 2. Dezember, Ed. Agroscope, Zürich-Reckenholz. 2016, 1.

Egger L., Amrein R., Brügger C., Goy D., Winkler H., Messerli-Hostettler B., Spahni A., Berger T.
Alkalische Phosphatase Aktivität in Käse als Indikator für Milch-Pasteurisation.
FOOD-Lab International, 2, 2016, 22-24.

Suter M., Bär C., Egger C., Portmann R., Bisig W., Reidy B.
Einfluss des Fütterungssystems auf die Fett- und Proteinzusammensetzung der Milch.
In: 59. Jahrestagung der AGGF. 27. – 29. August, Ed. Landwirtschaftliches Zentrum Baden-Württemberg für Viehhaltung, Grünlandwirtschaft, Milchwirtschaft, Milch und Fischerei (LAZBW), Aulendorf. 2015, 156-159.

Egger L., Ménard O., Delgado-Andrade C., Alvito P., Assunção R., Balance S., Barberá R., Brodkorb A., Cattenoz T., Clemente A., Comi I., Dupont D., Garcia-Llatas G., Lagarda M. J., Le Feunteun S. e altri
The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: From knowledge to action.
Food Research International, online, (8 December), 2015, 1-9.

Egger L., Brügger C., Ghezzal H., Berger T.
Current status in the development of a microwell method for the analysis of alkaline phosphatase activity.
In: Workshop EURL. 7– 9 octobre, Ed. Anses, Maison-Alfort, Paris. 2015, 1-20.

Egger L., Stoffers H., Vergères G., Portmann R.
In vitro Digestion of Food: Validation of the INFOGEST consensus protocol.
In: Integrative Food and Nutrition Center Event. 23rd September, Ed. EPFL, Lausanne. 2015, 1.

Egger L., Nicolas M., Pellegrino L.
Alkaline phosphatase activity in cheese as a tracer for cheese milk pasteurization.
LWT-Food Science and Technology, 65, 2015, 963-968.

Schwander F., Kopf-Bolanz K. A., Buri C., Portmann R., Egger L., Chollet M., McTernan P. G., Piya M. K., Gijs M. A. M., Vionnet N., Pralong F., Laederach K., Vergères G.
A dose-response strategy reveals differences between normal-weight and obese men in their metabolic and inflammatory responses to a high-fat meal.
The Journal of Nutrition, 144, (10), 2014, 1517-1523.

Minekus M., Alminger M., Alvito P., Ballance S., Bohn T., Bourlieu C., Carriére, F., Boutrou R., Corredig M., Dupont D., Dufour C., Egger L., Golding M., Karakaya S., Kirkhus B. e altri
A standardised static in vitro digestion method suitable for food – an international consensus.
Food & Function, 5, 2014, 1113.

Bisig W., Bär C., Sutter M., Reidy B., Egger C., Portmann R.
Einfluss der Fütterung auf die Zusammensetzung der Milchinhaltsstoffe.
Mitteilungen der Arbeitsgemeinschaft Grünland und Futterbau, 16, 2014, 32-42.

Kopf-Bolanz K., Schwander F., Gijs M., Vergères G., Portmann R., Egger L.
Impact of milk processing on the generation of peptides during digestion.
International Dairy Journal, 35, (2), 2014, 130-138.

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