Graf, C., Kreuzer, M., Dohme, F.
Der Einfluss verschiedener Weidesysteme auf den ruminalen pH-Verlauf, die Kauaktivität und die Leistung von Milchkühen.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, 24, 2003, 155-156.
Dohme, F., Scheeder, M.R.L., Collomb, M., Stoll, W., Bee, G.
Untersuchung zur Überführung von Linolensäure aus Gras oder Leinsamen in die Milch.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, 24, 2003, 171-173.
Dohme, F., Graf, C., Kreuzer, M.
Comparison of grazing systems in their effects on ruminal pH fluctuation, chewing activity and milk yield in cows.
Proceedings of the Society of Nutrition Physiology, 12, 2003, 59-59.
Fievez, V., Dohme, F., Danneels, M., Kaes, K., Demeyer, D.
Fish oils as potent rumen methane inhibitors and associated effects on rumen fermmentation in vitro and in vivo.
Animal Feed Science and Technology, 104, 2003, 41-58.
Külling, W., Dohme, F., Menzi, H., Sutter, F., Lischer, P., Kreuzer, M.
Methane emissions of differently fed dairy cows and corresponding methane and nitrogen emissions from their manure during storage.
Environmental Monitoring and Assessment, 79, 2002, 129-150.
Dohme, F., Fievez, F.W., Raes, K., Demeyer, D.I.
In vitro ruminal biohydrogenation of n-3-fatty acid from two fish oils as influenced by inclusion levels.
Journal Animal Science, 85, (Suppl. 1), 2002, 313-313.
Dohme, F., Spara, A.F.
Bestimmung des Proteinabbaus von rohproteinreichen Milchviehfuttermischungen mit der Nylonbag-Methode.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, (23), 2002, 145-146.
Dohme, F., Machmüller, A., Wasserfallen, A., Kreuzer, M.
Ruminal methanogenesis as influenced by individual fatty acids supplemented to complete ruminant die.
Letters in Applied Microbiology, 32, 2001, 47-51.
Dohme, F., Romero, M., Fievez, V.I., Raes, K., Demeyer, D.I.
Einfluss des Typs und der Konzentration an Fischöl auf die ruminale Biohydrierung von Omega-3-Fettsäuren in vitro.
Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften der ETH Zürich, 21, 2001, 157-159.
Machmüller, A., Dohme, F., Soliva, C.R., Wanner, M., Kreuzer, M.
Diet composition affects the level of ruminal methane suppression by medium-chain fatty acids.
Australian Journal of Agricultural Research, 52, 2001, 713-722.
Prior, C., Dohme, F., Daccord, R.
Les bovins réchauffent-ils le climat?
Terre et Nature, 103, 2001, 0-12.