Gabioud Rebeaud S., Bühlmann A.
Recommandations d'entreposage pour les fruits en 2020.
Agroscope, Wädenswil. Fiche technique No 119, août, 2020, 2 pp.
autres langues:
Britt E., Giesser J., Naef A., Bühlmann A., Zwahlen D., Dornier V.
Die Vampire der Apfelbäume.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 10, 2020, 24-27.
Dällenbach L. J., Eppler T., Bühlmann-Schütz S., Kellerhals M., Bühlmann A.
Pre- and postharvest factors control the disease incidence of superficial scald in the new fire blight tolerant apple variety «Ladina».
Agronomy, 10, (4), 2020, 1-14.
Lussi L., Bühlmann A., Gravalon P., Bühlmann-Schütz S., Kellerhals M.
Feuerbrandrobuste Kandidaten aus der Apfelzüchtung für die Saftproduktion.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 155, (19), 2019, 16-17.
Schweizer S., Inderbitzin J., Bühlmann A.
Zwetschge: Optimaler Erntezeitpunkt.
Dans: 49. Bundesarbeitstagung für Fachberater im Obstbau. 22.10., Grünberg - Fachgruppe Obstbau. 2019, 1-10.
Bühlmann A., Gabioud Rebeaud S.
Recommandations aux entrepositaires de fruits.
Schweizer Obst = Fruits suisses, 4, 2019, 28-33.
autres langues:
Bühlmann A., Gabioud Rebeaud S.
Empfehlungen für die Obstlagerung.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 14, 2019, 20-24.
Bühlmann A.
So bleiben Kirschen länger frisch.
Besseres Obst, 6, 2019, 15-16.
Defraeye T., Tagliavini G., Wu W., Prawiranto K., Schudel S., Kerisima M.A., Verboven P., Bühlmann A.
Digital twins probe into food cooling and biochemical quality changes for reducing losses in refrigerated supply chains.
Resources, Conservation and Recycling, 149, 2019, 778-794.
Urresterazu, J, Kägi, C, Bühlmann A., Gassmann J., Santesteban, L.G., Frey J. E., Kellerhals M., Miranda, C
Integration of expert knowledge in the definition of Swiss pear core collection.
Scientific Reports, 9, 2019, 1-10.
Gabioud Rebeaud S., Cotter P.-Y., Bühlmann A., Christen D.
Traitement à l'ozone de pommes Topaz et Otava.
Agroscope, Conthey. Juin, 2019, 16 pp.
Prawiranto K., Defraeye T., Derome D., Bühlmann A., Hartmann S., Verboven P., Nicolai B., Carmeliet J.
Impact of drying methods on the changes of fruit microstructure unveiled by X-ray micro-computed tomography.
RSC Advances, 9, 2019, 10606-10624.
Inderbitzin J., Bühlmann A., Petignat-Keller S., Sommer D., Schierscher J., Gassmann J., Andreoli R.
Sorten-Guide Cider.
Agroscope Transfer, 251, 2018.
Schudel S., Bühlmann A.
Lagertagung Agroscope.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 18, (18), 2018, 16-17.
Lussi L., Schütz S., Schmid M., Bühlmann A., Eppler T., Widmer C., Kellerhals M., Christen D.
Feuerbrandrobuste birnen in pilotversuchen.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 154, (13), 2018, 8-11.
Bühlmann A.
Risques de la récolte et fraîcheur des cerises.
autres langues:
Gabioud Rebeaud S., Bühlmann A.
Entrepositaires des fruits 2018.
Schweizer Obst = Fruits suisses, 4, 2018, 23-27.
autres langues:
Gabioud Rebeaud S., Bühlmann A.
Empfehlungen für die Obstlagerung 2018.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 17, 2018, 8-12.
Bösch Y., Britt E., Perren S., Naef A., Frey J. E., Bühlmann A.
The apple fruit microbiome: influence of orchard management, variety and storage time.
Dans: Plant Biology Europe. 20 June 2018, Copenhagen. 2018, 1-1.
Inderbitzin J., Bühlmann A., Gassmann J., Andreoli R.
Cider - alte Sorten, neuer Schwung.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 154, (14), 2018, 8-12.