Dreier M., Bettera L., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Fuchsmann P., Tintrop L., Bachmann H.-P., Guggisberg D., Schmidt R. 
   How raw milk-based adjunct cultures influence microbial diversity in cheese.  
 International Dairy Journal, 166, 2025, Article 106249. 
 
 
         Tintrop L., Dreier M., Fuchsmann P., Schmidt R. 
   Wie beeinflussen rohmilchbasierte Zusatzkulturen den Käse?  
 In: Liebefelder Milchtagung. 19. November, Publ. Agroscope / HAFL, Zollikofen (CH). 2024. 
 
 
         Bachmann H.-P. 
  Starkes Zeichen für Rohmilchprodukte.  
 Innovation Food, 7, 2024, 16-17. 
 
 
         Bachmann H.-P., Bisig W., Fröhlich-Wyder M. T. 
   Opportunities and risks for raw milk products: A Scientific synthesis of the 2023 Conference of the FACEnetwork.  
 Agroscope Science, 197, 2024, 1-32. 
  other Languages:
           
             german |   french  
 
         Bisig W., Brodbeck V. 
  Gut gesäuertes Rohmilchjoghurt ist sicher und schützt vor Allergien: Milch schonend verarbeiten.  
 Die Grüne, 1, 2024, 10. 
 
 
         Bisig W., Haldemann J. 
   Rohmilchjoghurt: Lebensmittelsicherheit und Allergieschutz.  
 In: Beratertagung Milchprodukte und Käse Deutschschweiz. 7. November, Publ. Agroscope, Olten. 2023, 1-22. 
  other Languages:
           
             french  
 
         Bisig W., Hummerjohann J., Bachmann H.-P. 
   Microbiological safety of raw milk yoghurt.  
 In: FACE Roh - Cru - Raw Konferenz. 11. October, Publ. Agroscope, Agroscope Posieux und Grangeneuve (CH). 2023. 
 
 
         Bachmann H.-P., Graber H. U. 
   Safety and quality of raw milk cheeses: Two sides of the same coin.  
 In: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1-25. 
 
 
         Bachmann H.-P., Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W. 
   Raw milk and raw-milk products affect our health.  
 In: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1. 
 
 
         Bachmann H.-P., Lüscher Bertocco M. 
   Centre of excellence for raw milk products.  
 In: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1. 
 
 
         Guggenbühl B., Beutler E., Fleuti C., Lüscher Bertocco M., Bachmann H.-P. 
   Vacherin fribourgeois AOP: Consumer study shows popularity of raw-milk cheeses.  
 In: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1. 
 
 
         Berger J., Bisig W., Hummerjohann J. 
   Die mikrobiologische Sicherheit von Rohmilch-Joghurt ist bei guter Säuerung gewährleistet.  
 Agrarforschung Schweiz, 14, 2023, 86-89. 
 
 
         Hart B., Lüscher Bertocco M., Truttmann S., Bachmann H.-P. 
   Konferenz über Bergkäse in Slowenien.  
 Foodaktuell, 4, 2023, 39-41. 
 
 
         Bettera L., Dreier M., Schmidt R., Gatti M., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Bachmann H.-P. 
   Selective enrichment of the raw milk microbiota in cheese production: Concept of a natural adjunct milk culture.  
 Frontiers in Microbiology, 14, 2023, 1-15. 
 
 
         Bachmann H.-P., Beutler E., Fleuti C., Guggenbühl B., Lüscher Bertocco M. 
   Vacherin Fribourgeois PDO: Consumer Study Shows Popularity of Raw-Milk Cheeses.  
 Magazine «agroscope», November, 2022, 20-21. 
  other Languages:
           
             german |   french  
 
         Bachmann H.-P., Lüscher Bertocco M. 
   Influence of the microbiome on the quality and safety of Raclette du Valais AOP cheese: Current findings and a look back at the last 150 years.  
 In: International Conference on Mountain Cheeses. 03. Oktober, Bohinj - FACE-Network. 2022. 
 
 
         Bachmann H.-P., Beutler E., Fleuti C., Lüscher Bertocco M., Guggenbühl B. 
   Vacherin Fribourgeois AOP: Konsumentenstudie mit Käsen aus roher und thermisierter Milch.  
 Agrarforschung Schweiz, 13, 2022, 145-150. 
 
 
         Guggenbühl B., Dreier M., Fehér N., Beutler E., Fleuti C., Schmidt R., Von Ah U., Lüscher Bertocco M., Javet M., Bachmann H.-P. 
   Newly launched: Swiss center of excellence for raw milk products.  
 In: 23ème colloque du Club des Bactéries Lactiques. 08. Juni, Rennes. 2022.