Verdenal T.
The effect of pedoclimatic conditions on the yeast assimilable nitrogen concentration on white cv. Doral in Switzerland.
In: Xth International terroir congress 2014. 08.07., Hrsg. Research institute for viticulture and oenology, Tokaj-Eger - Hongrie. 2014, 130-135.
Verdenal T., Zufferey V., Spring J.-L., Viret O.
Physiologischen Auswirkungen vom Entblättern der Reben - ein Literaturverzeichnis.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 45, (3), 2013, 148-155.
weitere Sprachen:
französisch
Spring J.-L., Ferretti M., Zufferey V., Verdenal T., Viret O.
Einfluss der Unterlage auf das Verhalten von Gamaret im Tessin.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 45, (3), 2013, 158-164.
weitere Sprachen:
französisch
Spring J.-L., Zufferey V., Verdenal T.
Einfluss der Unterlage und der Laubwandhöhe auf die strickstoffversorgung der Rebe beim Spätburgunder.
In: Weinbau-Jahrbuch 2013. 06.01., Hrsg. Ulmer KG, Stuttgart, www.weinbau-jahrbuch.de. 2013, 28-36.
Verdenal T., Zufferey V., Spring J.-L., Viret O.
Comportement agronomique de l'Arvine dans le vignoble de Fully (Valais).
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 44, (6), 2012.
Spring J.-L., Verdenal T., Zufferey V., Gindro K., Viret O.
Influence du porte-greffe sur le comportement du cépage Cornalin du Valais central.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 44, (5), 2012, 298-307.
Spring J.-L., Zufferey V., Verdenal T., Viret O.
Nitrogen dilution in excessive canopies of Chasselas and Pinot noir cvs.
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 45, (3), 2011, 1-8.
Zufferey V., Verdenal T., Spring J.-L., Viret O.
Comportement du cépage Cornalin dans les conditions du vignoble valaisan.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 43, (4), 2011, 254-262.
Zufferey V., Spring J.-L., Verdenal T., Viret O.
Comportement du Pinot noir dans les conditions du vignoble valaisan.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 42, (6), 2010, 376-383.
Spring J.-L., Zufferey V., Verdenal T., Viret O.
Alimentation en eau et comportement du Pinot noir : bilan d'un essai dans le vignoble de Chamoson (VS).
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 42, (4), 2010, 258-266.