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Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W., Guggisberg D., Turgay M., Jakob E., Wechsler D.
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Turgay M., Ryser L. T., Fröhlich-Wyder M. T., Wechsler D., Lüdin P.
Relation between the lack of the D-lactate dehydrogenase gene and the metabolism of D-lactate by Propionibacterium freudenreichii.
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Turgay M., Schaeren W., Graber H. U., Wagner E., Amrein R., Bütikofer U., Wechsler D.
A field study investigating the effectiveness of vat milk controls by qPCR for the prevention of undesired propionic acid fermentation in Sbrinz PDO cheese.
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Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W., Guggisberg D., Jakob E., Turgay M., Wechsler D.
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Jakob E., Amrein R., Turgay M., Winkler H.
Propionsäurebakterien in der Rohmilch und deren Bedeutung für die Qualität von Hart- und Halbhartkäse.
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weitere Sprachen:
französisch
Turgay M.
Species specific quantification of dairy propionic acid bacteria in milk and cheese by quantitative real-time PCR.
In: IDF Cheese Science & Technology. 11-13 April, Dublin. 2016, 1-17.
Amrein, R., Turgay, M., Berthoud, H., Jakob, E.
Aktueller Kenntnisstand zur Nachgärung bei Emmentalerkäse.
ALP forum, (56), 2007, 1-19.