Egger C., Brunner S., Spahni A., Berger T.
Alkaline Phosphatase activity in Swiss Cheese.
In: 2011, 1-10.
Berger T., Egger C., Brunner S.
Characterization of the ALP Somatic Cell Count Standard (SCCS) – a “Proficiency Testing”.
In: 2011, 1-12.
Berger T., van den Bjigaart, H., Orlandini, S.
Reference system for somatic cell counting.
In: 2011, 1-6.
Berger T., Becker, H., Knödlseder, M., Märtelbaur, E., Westermair, T., Zangerl, P.
Prinzipien der Probenahme bei Lebensmitteln am Beispiel Milch & Milcherzeugnisse.
In: 2011, 1-13.
Berger T., Bütikofer U., Portmann R.
IDF/ISO Methoden zur Bestimmung von Lysozym in Käse.
InterLab Rundschreiben, (2), 2010, 6-8.
Berger T., Egger C.
Bestimmung der alkalischen Phosphatase in Milch und Milchprodukten zum Nachweis der Pasteurisation.
InterLab Rundschreiben, (2), 2010, 4-6.
Berger T., Imhof R., Mühlemann M.
Drehscheibe für Neues und Wichtiges = Une plaque tournante pour les nouveautés.
Alimenta, (11), 2010, 33-34.
Berger T.
Reference system for somatic cell counting.
In: Workshop CRL Milk and Milk Products. 28.05.2009, Hrsg. NRL, Maisons Alfort - Frankreich. 2009, 1-7.
Berger T.
Safety issues of traditional raw milk cheeses.
In: Second SAFE Consortium International Congress on Food Safety – Novel Technologies and Food Quality, Safety and Health. 28.04.2009, Hrsg. SAFE , Girona - Catalunya - Spanien. 2009, 1-23.
Berger T.
Hemmstoffnachweis in chemisch stabilisierten QK-Proben - Verwendung des geometrischen Mittels bei der Keim- und Zellzahlbestimmung.
In: 2009, 1-13.
Berger T.
Sampling in Dairy Industry [Vortrag].
World Dairy Summit, Berlin, 23. September 2009, 2009, 1-29.
Berger T., Jakob E., Imhof R., Hummerjohann J.
Practical experience with process hygiene criteria referring to the safety of milk products and the reliability of certification [Poster].
IDF World Dairy Summit, 20.-24. September 2009, Berlin, 2009, 1-1.
Egger C., Berger T.
Monitoring der Milchpasteurisierung durch milcheigene Enzyme am Beispiel der Alkalischen Phosphatase .
In: Progress Meeting Diss BoNT in Milch. 07.11.2008, Hrsg. ALP, Spiez. 2008, 1-18.
Berger T., Maurer J., Schaeren W., Egger L.
Alcaline Phosphatase Activity in Swiss Ewe´s and Goat´s Milk.
In: 11th Workshop of the EU CRL MMP on Alcaline Phosphatase. 8.-9. October 2008, Hrsg. AGES, Wien. 2008, 1-7.
Berger T.
Tasks of NRL and role of ALP.
In: SCCS meeting AIA. 1.-3. October 2008, Hrsg. ALP, Rom. 2008, 1-19.
Berger T., Brunner S., Egger L.
Production and characterization of reference material by ALP.
In: SCCS meeting AIA. 1.-3. October 2008, Hrsg. ALP, Rom. 2008, 1-13.
Gerber, D., Bühlmann, G., Seelhofer, N., Thürlemann, P., Berger, T., Jakob, E.
Der MIBD - Rückblick auf eine zehnjährige Pionierleistung.
Agrarforschung, 14, (10), 2007, 496-501.
weitere Sprachen: französisch
Berger T.
Criteria Approach – Flexibles System von gesetzlichen Vorgaben für die chemisch-physikalische Analytik.
In: ALP-Kolloquium. 13.09.2007, Hrsg. ALP, Liebefeld. 2007, 1-36.
Jakob, E., Aebischer, S., Berger, T., Schnebeli, K.
Gewährleistung der Lebensmittelsicherheit in der gewerblichen Milchverarbeitung - Eine Aktualisierung.
ALP forum, (54), 2007, 1-20.
Badertscher, R., Berger, T., Kuhn, R.
Densitometric determination of the fat content of milk and milk products.
International Dairy Journal, 17, 2007, 20-23.