Hammer L., Moretti D., Abbühl-Eng L. C., Kandiah P., Hilaj N., Portmann R., Egger C.
Mealworm larvae (Tenebrio molitor) and crickets (Acheta domesticus) show high total protein in vitro digestibility and can provide good-to-excellent protein quality as determined by in vitro DIAAS.
Frontiers in Nutrition, 10, 2023, 1-16.
Egger C., Ménard O., Abbuehl-Eng L., Duerr D., Stoffers H., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Meola M., Badertscher R., Blaser C., Dupont D., Portmann R.
Higher microbial diversity in raw than in pasteurized milk Raclette-type cheese enhances peptide and metabolite diversity after in vitro digestion.
Food Chemistry, 340, 2021, 1-10.
Mallia S., Lucchetti M. A., Baumeyer Brahier A., Guggenbühl B., Badertscher R., Breme K.
Effects of citrate addition in presence of lactic acid bacteria strains on cream and butter aroma.
Current Topics in Flavor Chemistry & Biology, 2014, 323-327.
Braun-Kiewnick A., Dreo T., Lehmann A., Ravnikar M., Stockwell V.O., Duffy B.
Early detection of Erwinia amylovora in apple and pear flowers.
Acta Horticulturae, 896, 2011, 73-76.
Duffy B., Walsh F., Pelludat C., Holliger E., Oulevet C., Widmer F.
Environmental monitoring of antibiotic resistance and impact of streptomycin use on orchard bacterial communities. .
Acta Horticulturae, 896, 2011, 483-488.
Weik B.
Technik der Traubenselektion/Erntesönderung.
Schweizer Zeitschrift für Obst- und Weinbau, 147, (13), 2011, 4-7.
weitere Sprachen: französisch
Ceymann M., Arrigoni E., Erzinger M., Schärer H., Baumgartner D., Bozzi Nising A.
Der Vanillin-Test als Screening-Methode für Flavan-3-ole.
In: Qualität und Sicherheit von Obst und Gemüse - aktuelle Trends in Analyse, Verarbeitung und gesundheitliche Bewertung. Hrsg. Deutsche Gesellschaft für Qualitätsforschung (Pflanzliche Nahrungsmittel) DGQ e.V. und Leibniz-Institut für Agrartechnik Potsam-Bormin e.V., Potsdam. 2011.
Bosshard C., Flisch R., Mayer J., Basler S., Meier U., Richner W.
Verbesserung der Stickstoffeffizienz von Gülle durch Aufbereitung.
Agrarforschung Schweiz, 1, (10), 2010, 378-383.
weitere Sprachen: französisch | italienisch | englisch
Gasser F., Kockerols M., Heiniger C., Gasser S., Kneubühler Y., Eppler T.
Harvest Date and Quality Conservation of Plums.
In: Proc. 10th International Conference Controlled and Modified Atmosphere. Band 876, Hrsg. Erkan M., Aksoy U. , Acta Horticulturae. 2010, 381-388.
Mosimann E., Schmied R., Thomet P.
Beef fattering on grazing leys : interest of tall fescue.
Hrsg. Grassland Science in Europe, EGF. 2010, 1090 S.
Drissner D., Schlapbach R., Hesford F., Brunisholz R.
MALDI-TOF/TOF Mass Spectrometry for Rapid Identification and Typing of Undesired and Pathogenic Microorganisms in Food Products.
Hiltbrunner J., Menzi M., Buchmann U., Baux A., Collaud J., Bertossa M.
Liste der empfohlenen Maissorten für die Ernte 2009.
2009
Miéville-Ott V., Meisser M., Chassot A., Fréléchoux F.
Das Projekt PASTO - innovative Haltungssysteme für Bergregionen.
Agrarforschung, 16, (4), 2009, 100-105.
Gerhard, A., Rudolf, A., Bisig W.
Hüttenkäse wird noch gesünder = Le cottage cheese encore plus sain.
Alimenta, (19), 2009, 8-9.